eur:
394.44
usd:
365.1
bux:
65537.2
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Budapest, 2021. május 10. A Skardelli György tervezte Puskás Aréna esti kivilágításban. Magyarország legnagyobb befogadóképességű, sport- illetve zenei rendezvények lebonyolítására egyaránt alkalmas létesítménye, a magyar labdarúgó-válogatott elsődleges hazai pályája. A 2021. június 11. és július 11. között megrendezésre kerülő 16. labdarúgó-Európa-bajnokság egyik helyszíne. MTVA/Bizományosi: Róka László
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Magyar–portugál: így közelíthető meg a Puskás Aréna – térkép

Jelentős forgalomkorlátozásokra kell készülni a Puskás Aréna környékén a kedd esti Magyarország–Portugália Európa-bajnoki csoportmérkőzés miatt.

Mindenképp a közösségi közlekedés tanácsolt a Puskás Aréna megközelítésére, miután jelentős korlátozások lesznek érvényben délután kettő órától egészen éjfélig a keddi mérkőzésnapon a stadion környékén – hívta föl a figyelmet az InfoRádióban a BKK Info vezetője.

A változások nem kizárólag az aréna környékét érintik, le lesz zárva

  • a Hősök tere,
  • a Kós Károly sétány,
  • az Albertirsai út,
  • a Stefánia út,
  • az Istvánmezei út,
  • az Ifjúság út, valamint
  • a Verseny utca is

– sorolta Kardos Zoltán –, tehát

a stadion csak gyalogosan lesz megközelíthető.

Miután pedig a Magyarország–Portugália találkozó a délutáni csúcsforgalmat is érinti, nemcsak a meccsre igyekvőknek, hanem a környéken átutazóknak is hosszabb menetidőkre kell számítaniuk.

A szurkolói zónák a Keleti pályaudvar és a Puskás Ferenc Aréna metróállomásoktól közelíthetők meg gyalogosan, illetve a Thököly úti autóbuszokkal is elérhetők, miután azok rendhagyó mód a Stefánia útnál és a Reiner Frigyes parknál is megállnak.

A BKK Info vezetője arra is kitért, hogy a magyar szurkolók a Hősök terén fognak gyülekezni a keddi napon, és gyalogosan vonulnak majd át a Puskás Ferenc Arénához, ezért várhatóan

délután 3 órától időszakosan a Thököly utat is le fogják zárni,

ami az ott közlekedő autóbuszokat is érinteni fogja.

További részletek a BKK oldalán érhetők el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Megjelent az Építési és Közlekedési Minisztérium építési beruházás tárgyú közbeszerzési eljárásainak előkészítése során alkalmazandó eljárásrendről szóló rendelet, melynek értelmében az állami építési és kivitelezési beruházások mostantól nem kerülhetnek többe, mint az igazolt nyersanyag és alkatrész beszerzési ára legfeljebb 10%-os profittal növelve, és ez a folyamatban lévő ügyekre is érvényes lesz - tudta meg a Portfolio.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×