eur:
393.63
usd:
351.68
bux:
72949.64
2024. augusztus 24. szombat Bertalan
A kispesti kapus, Szappanos Péter a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Puskás Akadémia - Budapest Honvéd mérkőzés végén a felcsúti Pancho Arénában 2023. május 27-én. A Honvéd 2-1-es vereséget szenvedett, így búcsúzott az élvonaltól.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

A Közel-Keleten focizik tovább Szappanos Péter

A kapus a szaúdi labdarúgó-bajnokságban szereplő al-Fateh csapatához szerződött.

A 33 éves hálóőr eligazolásáról eddigi klubja, a Paksi FC számolt be pénteken a honlapján. A válogatott kerettag, aki ott volt nyáron a németországi Európa-bajnokságon, az elmúlt napokban orvosi vizsgálatokon vett részt, majd aláírta a szerződést a két klub és a játékos.

Szappanos Péter Zalaegerszegen négy évet játszott, majd 2018-tól 2021-ig Mezőkövesden szerepelt. Onnan a Budapest Honvédhoz igazolt és a kispesti csapattól érkezett tavaly nyáron a paksiakhoz.

Címlapról ajánljuk

Néhány tanszer ára szabályosan kilőtt

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint az áltagos éves infláció felett emelkedett a tanszerek ára Magyarországon. Most ősszel - a két évvel korábbihoz képest - csaknem 40 százalékkal drágábban lehet beszerezni az iskolában szükséges eszközöket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.26. hétfő, 18:00
Csizmazia Gábor
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa
Megoldották az energetika egyik legnagyobb problémáját, brutális napelemes megoldás érkezik

Megoldották az energetika egyik legnagyobb problémáját, brutális napelemes megoldás érkezik

A Rice Egyetem kutatói új módszert dolgoztak ki, amely a formamidinium ólom-jodid (FAPbI3) alapú perovszkit napelemek celláinak stabilitását és teljesítményét javítja. Az új eljárás lehetővé teszi, hogy a panelek több mint 1000 órán keresztül működjenek 85 Celsius-fokos hőmérsékleten, miközben hatékonyságuk csupán 3%-kal csökken – derül ki a Science magazinban publikált tanulmányukból. A kutatás eredményei alapján sokkal olcsóbb, sokkal tartósabb napelemeket gyárthatnak majd a jövőben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×