eur:
387.61
usd:
357.14
bux:
68411.45
2024. május 23. csütörtök Dezső
Kerkez Milos, az Alkmaar játékosa, miután berúgta csapata második gólját a Lazio ellen a labdarúgó Konferencia-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a római Olimpiai Stadionban 2023. március 7-én. Az Alkmaar 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

Piros lapot kapott Kerkez Milos, csapata fellebbez a döntés ellen

Akár több meccsre is eltilthatják a magyar válogatott játékost.

Bár csapata, a Bournemouth 1-0-ra nyert a Wolverhampton Wanderers otthonában, Kerkez Milos piros lapot kapott és kiállították a 79. percben, mert rácsúszott ellenfele lábára. A játékvezető ítéletét a videobíró is helybenhagyta.

A mérkőzés után a Bournemouth menedzsere, Andoni Iraola a BBC szerint azt mondta, nagyon elégedett volt csapata teljesítményével, 60-65 percig az ő akaratuk érvényesült, de emberhátrány után kezdve képtelenek voltank magasan letámadni az ellenfelet - idézte az Index.

"Nem tudtuk lezárni a meccset, ezért kompaktan kellett védekeznünk. Szerencsénk volt a 100. percben, amikor a bekapott gólt les miatt érvénytelenítette a játékvezető. Kerkez szerintem nem érdemelt pirosat, sárgás volt a becsúszása. Nem is páros lábbal ment oda, és behajlította a térdét, hogy ne okozzon sérülést a másiknak. Fellebbezünk a döntés ellen, mert túlzónak érzem a büntetés mértékét" - fogalmazott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.23. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×