eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Ulrik Kirkely, a dán csapat vezetőedzője a női kézilabda Bajnokok Ligája 11. fordulójában játszott Győri Audi ETO KC - Odense HB mérkőzésen a győri Audi Arénában 2022. január 23-án.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Azonnali hatállyal menesztették a győri kézilabdázók dán edzőjét

A Magyar Kupa-döntőben elszenvedett vereség után mennie kell a tavaly nyáron szerződtetett Ulrik Kirkely-nek és segítőjének.

Azonnali hatállyal megszüntette Ulrik Kirkely vezetőedző és Kristian Danielsen másodedző munkaviszonyát a Győri Audi ETO KC vezetése. A két dán szakember helyett ideiglenes szakvezetőt neveztek ki a csapat élére – közölte a klub a hivatalos oldalán.

A döntést a csapat közelmúltban elért negatív eredményeivel indokolta a klub, és jelezte, az új vezetőedző kilétéről megkezdődtek a tárgyalások.

A végleges döntés megszületéséig a csapat vezetését ideiglenesen megbízott vezetőedzőként az EHF mesteredzői diplomával rendelkező Kun Attila, a Győri Audi ETO Akadémia szakmai igazgatója veszi át. Irányításával készül fel a keret a szombati, Győri Audi ETO KC–Moyra Budaörs bajnoki mérkőzésre.

Ulrik Kirkely tavaly nyáron az Odense csapatától érkezett a többszörös Bajnokok Ligája-győztes győri csapat kispadjára, és a távozó Ambros Martin helyett egy másik szemlélet meghonosítását ígérte. S noha a BL-csoportját megnyerte a csapattal, de a bajnokságban váratlanul kikapott a Mosonmagyaróvártól, majd a nagy rivális FTC-től is, így a bajnoki aranyéremre minimális maradt az esélye, míg a múlt hét végén a Magyar Kupa tatabányai négyes döntőjében előbb csak egy góllal tudta legyűrni a Debrecent, majd a fináléban ismét alulmaradt a Ferencvárossal szemben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 09:32
×
×
×
×