eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Christian Horner, a Red Bull csapatvezetője a boxutcában a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésén a mogyoródi Hungaroringen 2017. július 29-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Éles fordulat a Red Bullnál: felfüggesztették a Christian Hornert megvádoló női alkalmazottat

Nem nyugszanak a kedélyek a Forma–1-es csapatnál.

A Red Bull-csapatfőnök Christian Horner ellen még február elején független, belső vizsgálat indult, miután az osztrák istálló egyik női alkalmazottja nem megfelelő viselkedéssel vádolta meg. Bár a múlt hétvégi szezonnyitó Bahreini Nagydíj nulladik napján a csapat bejelentette, hogy Hornert tisztázták a vádak alól, az ügyet pedig lezártnak tekintik.

A botrány azóta sem csendesül az üggyel kapcsolatos kiszivárgott bizonyítékok miatt is, ezek fényében érdekes, hogy több autós szakportál is ír arról, hogy a Red Bull felfüggesztette a Hornert megvádoló női alkalmazottját – közli az Origo.

A csapat még nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, a Motorsport.com megkeresésére pedig az egyik szóvivő csak annyit volt hajlandó közölni, hogy „nem áll módunkban kommentálni, mivel ez egy belső ügy”.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×