eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Christian Horner, a Red Bull csapatvezetője a boxutcában a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésén a mogyoródi Hungaroringen 2017. július 29-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Nyilvánosan beszélt botrányairól Christian Horner

Csütörtök este az autóbemutató után a pilóták és a csapatfőnök, Christian Horner is sajtótájékoztatón vettek részt - botrányairól is kérdezték az istállóvezetőt.

Mint arról az Infostart is beszámolt, február elején indított független vizsgálatot a Red Bull Christian Horner ellen egy női alkalmazottal szembeni helytelen viselkedése és nem megfelelő vezetői magatartása miatt.

Az RB20-as csütörtöki, Milton Keynes-i bemutatója után, akárcsak Max Verstappen és Sergio Pérez, ő is reagált a botrányáról feltett kérdésekre - számol be róla az Origo.

Az 50 éves Christian Horner kitart amellett, hogy nem mond le, a sajtónak azt nyilatkozta:

"Tagadtam a vádakat. Számomra minden a szokásos ügymenet szerint zajlott. Magabiztos vagyok, hiszek az ártatlanságomban, különben nem lennék itt".

Azt is elmondta az istállófőnök, hogy hálás a támogatásért és az együttműködésért, amit a családjától és a partnerektől kap. Hozzátette, az idei szezonra és autóra akar koncentrálni, a tárgyalás részleteit pedig háttérbe szorítani. Ugyanakkor tisztában van azzal, hogy nem lehetett teljesen kizárni a történteket.

Az első 2024-es tesztelés február 21-én lesz, az első futam pedig március első hétvégéjén, Bahreinben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×