eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
A gólszerző madridi Vinícius Júnior ünnepel Carlo Ancelotti vezetőedzővel a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében játszott Liverpool FC - Real Madrid mérkőzés végén a saint-denis-i Stade de France stadionban 2022. május 28-án. A döntőt a spanyol csapat nyerte 1-0-ra.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Két fiatal sztár idén már nem játszik a Real Madridban

Carlo Ancelotti vezetőedző szerint Vinícius Jr. és Eduardo Camavinga is csak a téli szünet után térhet vissza a Real Madrid labdarúgócsapatába.

Az olasz szakember az együttes Real Betis elleni bajnokija előtt elmondta: várhatóan brazil és francia légiósa sem léphet már pályára idén, ugyanakkor a téli szünet utáni el tudják majd kezdeni a felkészülést.

A csatár Vinícius combhajlítóizom- és ínsérülés miatt egy hónapja harcképtelen, míg a középpályás Camavingának a jobb térdében szakadt el egy ínszalag, ami miatt ki kellett hagynia csapata legutóbbi három összecsapását.

A Real Madrid 15 forduló után vezeti a spanyol bajnokságot, a Bajnokok Ligájában pedig százszázalékos teljesítménnyel már biztos nyolcaddöntős.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×