eur:
390.65
usd:
365.1
bux:
68179.86
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
A gólszerző madridi Vinícius Júnior ünnepel Carlo Ancelotti vezetőedzővel a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében játszott Liverpool FC - Real Madrid mérkőzés végén a saint-denis-i Stade de France stadionban 2022. május 28-án. A döntőt a spanyol csapat nyerte 1-0-ra.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Két fiatal sztár idén már nem játszik a Real Madridban

Carlo Ancelotti vezetőedző szerint Vinícius Jr. és Eduardo Camavinga is csak a téli szünet után térhet vissza a Real Madrid labdarúgócsapatába.

Az olasz szakember az együttes Real Betis elleni bajnokija előtt elmondta: várhatóan brazil és francia légiósa sem léphet már pályára idén, ugyanakkor a téli szünet utáni el tudják majd kezdeni a felkészülést.

A csatár Vinícius combhajlítóizom- és ínsérülés miatt egy hónapja harcképtelen, míg a középpályás Camavingának a jobb térdében szakadt el egy ínszalag, ami miatt ki kellett hagynia csapata legutóbbi három összecsapását.

A Real Madrid 15 forduló után vezeti a spanyol bajnokságot, a Bajnokok Ligájában pedig százszázalékos teljesítménnyel már biztos nyolcaddöntős.

Címlapról ajánljuk
Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Hebart Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 12:47
×
×
×
×