eur:
394.1
usd:
363.78
bux:
66169.03
2024. március 1. péntek Albin
Milák Kristóf (b) és Sós Csaba szövetségi kapitány a 18. rövidpályás úszó országos bajnokságon Kaposváron 2022. november 17-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

Tényleg "tartozik" Milák Kristóf - állítja a szövetségi kapitány

Milák Kristóf fizetést kap azért, hogy eddzen - fogalmazott egy tévéinterjúban az úszókapitány, aki nem kertelt Hosszú Katinka ügyében sem.

Sós Csaba úszókapitány péntek este az ATV vendége volt.

A Mandiner összefoglalója alapján úgy fogalmazott, Milák Kristóf - olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó tartozik Magyarországnak azzal, hogy lejár edzeni, azt is elmondta, hogy miért: "pénzt kap érte, ne beszéljünk mellé!" Megjegyezte még: a Honvéd nem vonta meg Milák Kristóf fizetését.

Azt is elmondta, nem tudja, mi van Milák Kristóffal, a sportoló ugyanis nem veszi fel neki a telefont.

Hosszú Katinka bejelentett visszatéréséről is szólt, szerinte a háromszoros olimpiai bajnok úszónő "már távol van attól, hogy főszereplő legyen", semmi realitása, hogy érmet, esetleg aranyat nyerjen a párizsi olimpián, másfél éve nem úszik, és már szülni sem csúcsformában ment, "utolsó versenyei is egy masszívan lefelé ívelő pályafutást mutattak".

Nem így Milák Kristóf, aki pályafutása csúcsán lehetne ezekben az években, az el nem végzett edzésmunkát pedig már nem fogja tudni bepótolni.

Eközben a medencében

Kós Hubert diadalmaskodott 100 méter háton az észak-karolinai Greensboróban zajló US Open elnevezésű úszóversenyen.

Az 50 méteres medencében zajló nemzetközi viadalon - a swimswam.com oldal szerint - a 200 méter hát idei világbajnoka 53.19 másodperccel nyert, Kovács Benedek a B döntőben második lett (54.94).

Az egy nappal korábban a 200 vegyesen ezüstérmes Kós 100 méter pillangón negyedikként ért célba 51.59-cel, 28 századdal elmaradva a győztes és világcsúcstartó amerikai Caeleb Dresseltől.

Török Dominik Márk, a Wisconsin Egyetem hallgatója 400 vegyesen a B döntőben második lett 4:20.04 perccel.

Címlapról ajánljuk
Baán László: nagyon-nagyon meggyőző Demeter Szilárd érvelése
Aréna

Baán László: nagyon-nagyon meggyőző Demeter Szilárd érvelése

Az integrációnak lehetnek előnyei – így kommentálta a Széchényi Ferenc Közgyűjteményi Központ létrejöttét az InfoRádió Aréna című műsorában Baán László. A Szépművészeti Múzeum főigazgatója azt mondta, az új kulturális holdingon belül az egyes intézmények megtartják az önállóságukat, de a központ – ami minisztériumi hatásköröket vesz át – számos téren összhangot teremt majd köztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×