eur:
389.2
usd:
363.72
bux:
68263.41
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 28: Alexander Isak of Newcastle United scores the opening goal during the UEFA Champions League match between Paris Saint-Germain and Newcastle United FC at Parc des Princes on November 28, 2023 in Paris, France. (Photo by Marc Atkins/Getty Images)
Nyitókép: Marc Atkins/Getty Images

Az Atlético Madrid, a Lazio, a Dortmund és a Barcelona is továbbjutott

A Manchester City kétgólos hátrányból fordítva biztosította csoportelsőségét, korábban továbbjutott már abból a csoportból az RB Leipzig is. E két csapatot követte, azaz biztosan ott lesz a tavaszi folytatásban az Atlético Madrid, a Lazio, a Borussia Dortmund és a Barcelona is. Fordulatos mérkőzéseket játszottak kedden a labdarúgó Bajnokok ligájában, az ötödik fordulóban.

LAZIO–CELTIC 2-0: Mindkét gólt Ciro Immobile lőtte, a 80. perc után. A három ponttal a római Sasok a csoport élére ugrottak, az biztos, hogy továbbjutó helyen várják majd az utolsó játéknapot. Sőt, ha az Atlético nyer Rotterdamban, a Lazio már ma este továbbjut.

SAHTAR–RFC ANTWERP 1-0: Az egyetlen gólt Matvijenko rúgta, a 12. percben. A Sahtarnak 9 pontja van, annyi, mint a 21 órától egymás ellen játszó Barcelonának és Portónak.

YOUNG BOYS–CRVENA ZVEZDA 1-0: A csoport harmadik helye szempontjából döntő lehet ez a mérkőzés, ha a svájciak nyernek, átkerülnek tavaszra az Európa-ligába. Benito szerezte meg a vezető góljukat. (Az UEFA később átírta Nedeljkovics öngóljának.)

AC MILAN–BORUSSIA DORTMUND 0-1: Vezetnek a németek, néhány percnyi örület után. Olivier Giroud kihagyott egy büntetőt a 6. percben, majd a másik oldalon, négy perccel később, Marco Reus értékesítette a magáét.

MANCHESTER CITY–RB LEIPZIG 0-1: A két már továbbjutott csapat harcában előnybe kerültek a lipcseiek, Openda a gólszerző, de az igazán érdekes, hogy a gólpasszt a kapus, Blaswich adta, egy hosszú előreíveléssel.

FEYENOORD–ATLÉTICO MADRID 0-1: Öngóllal került előnybe Diego Simeone csapata, Geertruida vette be a saját kapuját.

PARIS SAINT-GERMAIN–NEWCASTLE UNITED 0-1: Almiron lövése után éppen Isak elé tolta Donnarumma a labdát, a svéd válogatott csatár pedig nem hibázott.

MANCHESTER CITY–RB LEIPZIG 0-2: Openda rúgott még egyet, ritka, hogy az Etihad Stadionban egy csapat kétgólos előnybe kerüljön.

FC BARCELONA–FC PORTO 1-1: Gólváltás Katalóniában, Pepe vezető gólját a Barca egyik portugálja, Joao Cancelo egyenlítette ki.

YOUNG BOYS–CRVENA ZVEZDA 2-0: Blum az újabb gólszerző.

AC MILAN–BORUSSIA DORTMUND 1-1: Chukwueze góljával a Milan kiegyenlített, nyílt lesz a második félidő.

FEYENOORD–ATLÉTICO MADRID 0-2: Növelte előnyét a spanyol csapat, Hermoso talált a kapuba.

MANCHESTER CITY–RB LEIPZIG 1-2: Erling Haaland szépített, Pep Guardiola alighanem mondhatott néhány keresetlen szót a szünetben.

FC BARCELONA–FC PORTO 2-1: Újabb portugál gólja Barcelonában, Joao Félix szerzett vezetést.

AC MILAN–BORUSSIA DORTMUND 1-2: Jamie Bynoe-Gittens révén újra előnybe került a Dortmund.

MANCHESTER CITY–RB LEIPZIG 2-2: Phil Foden kiegyenlített, mégpedig a tavasszal még lipcsei Josko Gvardiol előkészítése után.

AC MILAN–BORUSSIA DORTMUND 1-3: Marco Reus újabb góljával talán el is döntette a mérkőzést a BVB.

FEYENOORD–ATLÉTICO MADRID 1-2: Wieffer gólja a szépítést jelenti, s talán azt is, hogy felcsillabt a döntetlen esélye a hollandok számára.

FEYENOORD–ATLÉTICO MADRID 1-3: Így azért nehéz lesz… A hollandok a második öngóljukat hozták össze a mai estén. Giménez volt ezúttal a vétkes.

MANCHESTER CITY–RB LEIPZIG 3-2: Fordított a címvédő, Phil Foden előkészítése után Julian Álvarez a gólszerző.

PARIS SAINT-GERMAIN–NEWCASTLE UNITED 1-1: A 98. percben, hosszú vitatkozás és VAR-ozás után büntetőt lőhetett Kylian Mbappé, aki kiegyenlített.

E-csoport: Lazio–Celtic 2-0, Feyenoord–Atlético Madrid 1-3. A csoport állása: 1. Atlético Madrid 11 pont, 2. Lazio 10 (mindkettő továbbjutott), 3. Feyenoord 6, 4. Celtic 1.

F-csoport: PSG–Newcastle 1-1, AC Milan–Borussia Dortmund 1-3. A csoport állása: 1. Borussia Dortmund 10 pont (továbbjutott), 2. PSG 7, 3. Newcastle 5, 4. AC Milan 5.

G-csoport: Manchester City–RB Leipzig 3-2, Young Boys–Crvena zvezda 2-0. A csoport állása: 1. Manchester City 15 pont, 2. RB Leipzig 9 (mindkettő továbbjutott), 3. Young Boys 4, 4. Crvena zvezda 1.

H csoport: Sahtar–RFC Antwerp 1-0, FC Barcelona–FC Porto 2-1. Az élcsoport: 1. FC Barcelona 12 (továbbjutott), 2. Porto 9, Sahtar 9, 4. RFC Antwerp 0.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×