eur:
381.98
usd:
353.75
bux:
58424.86
2023. december 7. csütörtök Ambrus
Nyitókép: Pixabay

Elállatiasodott szurkolók miatt szakadt félbe a holland csúcsrangadó - videó

Félbeszakadt az elmúlt idényben harmadik Ajax és a címvédő Feyenoord mérkőzése a holland labdarúgó-bajnokságban, miután a vendégek 3-0-s előnyénél a szurkolók pirotechnikai eszközöket dobáltak a pályára a Johan Cruyff Arénában.

A vasárnapi találkozót kétszer is megszakította a játékvezető, mielőtt idő előtt véget vetett az összecsapásnak. Ezután a dühös amszterdami szurkolók megpróbálták betörni a stadion főbejáratát. A rendőrség tájékoztatása szerint az ultrák feloszlatása érdekében könnygázt vetettek be.

Órákkal ezt követően az Ajax menesztette a májusban kinevezett sportigazgatót, Sven Mislintatot.

"A szélesebb körű támogatás visszaállítására tett számos kísérlet nem hozta meg a kívánt eredményt, ez zaklatottságot okozott a klubon belül és körülötte is, egyúttal csalódást keltő teljesítményhez vezetett" - indokolta a menesztést a megbízott igazgató, Jan van Halst.

Az Eredivisiében eddig végigjátszott négy mérkőzéséből mindössze egyet nyert meg a 36 bajnoki címével csúcstartó amszterdami alakulat két döntetlen és egy vereség mellett, ezzel 14. a 18 csapatos élvonalban.

Címlapról ajánljuk

Nacionalistából lett Putyin-hívő a megölt ukrán politikus

Az ukrán biztonsági szolgálat magára vállalta egy Oroszországba menekült, Moszkva-párti volt ukrán képviselő meggyilkolását. A köpönyegforgató és bizarr politikai karriert befutott Ilja Kivát egy Moszkva-környéki faluban találták holtan, néhány órával azután, hogy felszólította Zelenszkij elnököt: kövessen el öngyilkosságot.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×