eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Szuzuka, 2012. október 5.Michael Schumacher, a Mercedes hétszeres világbajnok német versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Japán Nagydíjának első szabadedzésén a szuzukai pályán 2012. október 5-én. A futamot október 7-én rendezik. (MTI/EPA/Diego Azubel)
Nyitókép: MTI/EPA/Diego Azubel

Újabb információk Michael Schumacher állapotáról: "ez egy reménytelen eset"

Egy veterán svájci szakújságíró érdekes részleteket osztott meg egy interjúban a hétszeres világbajnokról.

A hétszeres világbajnokot korábban minden Forma–1-es futamára elkísérő svájci szakújságíró, Roger Benoit újabb morzsákkal szolgált a 2013-as, súlyos síbalesete óta ágyban fekvő Michael Schumacher egészségi állapotáról egy lapinterjúban – írja a hirado.hu.

Felesége, Corinna a Michael Schumacherről készült 2021-es Netflix-dokumentumfilmben csak annyit mondott férjéről, hogy a balesete óta „más, de itt van”. Ebből sokan arra következtetnek, hogy a Ferrari és a Mercedes egykori sztárja ugyan életben van, de a nap minden percében ágyhoz kötött, beszélni nem tud és gondoskodni kell róla.

A svájci Blick 74 éves tudósítója, az újságíróként több mint 600 Forma–1-es nagydíjon részt vett Roger Benoit a minap rossz híreket közölt Schumacherről. Amikor egy interjúban azt kérdezték tőle, tud-e valamit az autóversenyző állapotáról, azt felelte: „Nem. Erre a kérdésre csak egy válasz van, mégpedig az, amit a fia, Mick adott 2022-ben az egyik interjújában: »Bármit megadnék, hogy beszélhessek apával«. Ez a mondat mindent elmond arról, hogy több mint 3500 nap után milyen állapotban van az apja. Egy reménytelen eset” – fogalmazott Benoit.

Az F1-es tudósító azt a történetet is elmesélte, amikor a hétszeres világbajnok egy baráti gesztussal igyekezett őt motiválni, hogy fogyjon le.

„Michael tartozik még nekem egy vacsorával is, mert megígérte, ha lefogyok 80 kiló alá, akkor meghív. Egyszer odajött hozzám, és azt mondta: Roger, kezdesz dagi lenni! Megígérte, ha lefogyok, meghív vacsorára, de ezzel valószínűleg örökre az adósom marad” – mondta.

A hétszeres F1-es világbajnok 2013 decemberében, a francia Alpokban történt síbalesete során szenvedett súlyos koponyasérülést, amikor elesett és beverte a fejét egy kiálló kődarabba. Ezt követően helikopterrel kórházba vitték, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Schumacher a balesetet ugyan túlélte, de azóta nagyon kevés friss információ szivárgott ki a sportoló állapotáról.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×