eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Az an-Naszr szaúdi labdarúgóklub által 2023. január 4-én közreadott felvétel Cristiano Ronaldo portugál futballcsillagról, amint a mezét fogja a hivatalos bemutatója előtt Rijádban 2023. január 3-án. Az ötszörös aranylabdás, 37 éves Ronaldo 2022. december 30-án két évre a szaúdi klubhoz szerződött.
Nyitókép: MTI/EPA/an-Naszr

C. Ronaldo most kettőt vágott - Videó

Cristiano Ronaldo megtalálni látszik a helyét Szaúd-Arábiában, a szaúdi bajnokság élmezőnye pedig kezd hasonlítani egy világválogatotthoz.

A kezdeti bukdácsolás után Cristiano Ronaldo mintha elkezdett volna történelmet írni a szaúdi bajnokságban - írja a liner.hu.

Cristiano Ronaldo nélkül talán sosem indul be az az átigazolási lavina, melynek részeként sztárok, világsztárok teszik át a székhelyüket a Közel-Keletre. Egyre nagyobb nevek igazolnak át. A folyamatnak még mindig nincs vége, és már Benzema, Neymar, Mané, illetve többek között Mahrez is a szaúdi ligában játszik.

A televíziós közvetítések révén pedig Magyarországon is figyelemmel követhetőek azok a mérkőzések, amelyekben Ronaldo az Al Nassr játékosa. Ronaldo a legutóbbi meccsen két góllal vette ki a részét a fölényes sikerből.

Az Al Shababot fogadták az aktuális fordulóban, és a közel 40 éves Ronaldo már a 13. percben eredményes volt, büntetőből. Nem sokkal az első félidő lefújása előtt a portugál klasszis ismét büntetőt rúghatott, és ezúttal sem hibázott.

A mesterhármas is meg lehetett volna neki, de a kapufa kifogott rajta, viszont abból is gól született, csak a csapattársa fejezte be a támadást. Mané két perccel azt követően köszönt be, hogy Ronaldo berúgta a második büntetőjét a 38. percben.

A 63. percben is büntetőt rúghattak a hazaiak, viszont Ghareeb hibázott. A 78. percben emberelőnyhöz jutott az Al Nassr, amit 2 perccel a piros lap után gólra is váltott Alganham révén. Az Al Nassr azonban ezzel a győzelmével is csak a 6. helyen áll 6 ponttal, míg az Al Ittihad és az Al Ahli mérlege tökéletes, 4 mérkőzést követően 12 pontosak a tabella élén.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×