eur:
394.06
usd:
365.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Kovacsics Anikó, a magyar női kézilabda-válogatott edzésén a Shinagawa gimnázium csarnokában Tokióban 2021. július 21-én. A világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia július 23-án kezdődik.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Újra megsérült Kovacsics Anikó műtött válla

A Ferencváros 29-26-ra nyert a Debrecen otthonában a női kézilabda NB I keddi rangadóján.

A hazaiak remekül kihasználták, hogy a fővárosiak szombaton a francia Metz HB csapatával Bajnokok Ligája-negyeddöntőt játszottak, amelynek visszavágóját vasárnap rendezik. Tíz perc után már 7-3-ra, húsz perc elteltével pedig 12-8-ra vezetett a lendületesen játszó DVSC, de Klujber Katrin góljaival tartotta a különbséget a Magyar Kupa-címvédő FTC, sőt a szünetben már csak kétgólos hátrányban volt.

Az első félidőben megsérült Cirjenics-Kovacsics Anikó - korábban műtött - jobb válla, a folytatásban nem is tért vissza a pályára a játékos. Elek Gábor, az FTC vezetőedzője a találkozót követően az M4 Sportnak elmondta, hogy a válogatott irányító válla kiugrott.

"Kiugrott a helyéről az a váll, és úgy kellett az öltözőben visszarakni, ami tapasztalatom szerint sok jót nem vetít előre.

Ez most nagyon megütött engem, nehezen is beszélek róla"

- fogalmazott a tréner.

A 34. percben a Ferencváros - a találkozó során először - átvette a vezetést, majd ellépett négy találattal, utána viszont több mint tíz percig nem talált be. A DVSC - sok hibája ellenére - egyenlített, de ennek a félidőnek a hajrája is az FTC-nek sikerült jobban.

Janurik Kinga 15 védéssel, Klujber Katrin 11 góllal járult hozzá a sikerhez. A házigazdáknál Catherine Gabriel hét, Ann-Cathrin Giegerich három védéssel, Petrus Mirtill és Planéta Szimonetta pedig öt-öt találattal zárt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×