eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Szalai Attila (j, elöl) és a török Cenk Tosun (k) a labdarúgó Nemzetek Ligája B divíziójában játszott Magyarország - Törökország mérkőzésen a Puskás Arénában 2020. november 18-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Szoboszlai Dominik nyomába eredhet magyar válogatott társa

Lapértesülés szerint három angol klub jöhet szóba Szalai Attila eladásánál. A magyar válogatott labdarúgó jelenleg a török Fenerbahcéban játszik.

A leicestermercury.co.uk cikke szerint három angol első osztályú gárda is szerződtetné Szalai Attilát - írja az angol lap cikkét észrevevő NB1.hu.

Az újság úgy tudja, hogy

a West Ham, a Newcastle és a Leicester is leigazolná a 31-szeres magyar válogatott védőt.

Állítólag az olasz Bologna érdeklődését is felkeltette a magyar védő.

A játékos klubja, a Fenerbahce legalább 20 millió eurót szeretne kapni a futballistáért. A Transfermarkt 15 millió euróra becsüli az értékét, a török csapatánál 2025 nyarán jár le a szerződése.

Amúgy ezzel az összeggel ő a második legértékesebb magyar labdarúgó, az már egy másik kérdés, hogy a Lipcsében szereplő Szoboszlai Dominik kiemelkedik a magyarok közül.

A 24 éves Szalai Attilát korábban számos ismert klubbal hozták hírbe. Tavaly például még komolyabb angol klubról lehetett olvasni. A török és a brit újságok szerint akkor 23,4 millió euróban (ma már csaknem 10 milliárd forintban) egyezett meg a Fenerbahce és a Chelsea, de ez üzletből nem lett semmi.

Azóta a magyar válogatott sikerrel szerepelt a Nemzetek Ligája sorozatban. Az A osztályban csoportmásodikként végzett és a meccseken rendszeresen játszott Szalai Attila. Sőt, azóta gólt is szerzett a válogatottban.

A török Fener egyébként 2021 januárjában vásárolta a ciprusi Apollon Limasszoltól Szalai Attilát. "Szalai nem egy átlagos atléta, ő egy nem nem hétköznapi futballista!" - dicsérte az ősszel klubedzője.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×