eur:
395.26
usd:
372.16
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Filipovity Márkó (j) és az ukrán Bogdan Bliznyuk a férfi kosárlabda Európa-bajnoki selejtező 6. fordulója F csoportjában játszott Ukrajna - Magyarország mérkőzésen Kijevben 2021. február 22-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko

Tovább álmodhat a világbajnokságról a magyar válogatott

A magyar férfi kosárlabda-válogatott 83-69-re legyőzte a cseheket Szombathelyen a világbajnoki selejtezősorozat második szakaszának negyedik fordulójában, így életben tartotta esélyeit a vb-szereplésre.

Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány együttese - melyből klubkötelezettségei miatt ezúttal is hiányzott többek között Hanga Ádám - hat ponttal elhúzott főként a Németországban légióskodó Filipovity Márkó révén, ám a cseh gárda mégis három ponttal hozta a nyitónegyedet. A folytatás már egyértelmű magyar fölényt hozott, a nagyszünetben 36-33 volt az állás.

Térfélcsere után eldőlt a találkozó, a brillírozó hazaiak a közönség ovációja közepette 31-10-re nyerték a harmadik szakaszt, így a hajrára már nem maradtak izgalmak.

A magyarok legjobbja Filipovity lett 15 ponttal.

A magyarok így továbbra is reménykedhetnek első vb-szereplésükben, és a kvalifikáció ötödik fordulójában februárban Litvániában lépnek pályára.

Címlapról ajánljuk
Rezeg a léc mindkét spanyol alakulatnál
BL élőben

Rezeg a léc mindkét spanyol alakulatnál

Egygólos előnyről kezdték a negyeddöntő-visszavágót a BL-ben, 6 napja a Barcelona Párizsban 3-2-re verte a PSG-t, az Atlético otthon 2-1-re a Borussia Dortmundot. A keddi továbbjutók egymás ellen mennek a döntőért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Az amerikai tőzsdéken vegyes mozgásokat hozott a keddi nap: csak a Dow tudott pluszban zárni. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×