eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Kétgólos győzelmet aratott a Paks az Újpest ellen

A házigazda Paks 3-1-re nyert az Újpest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján. A fővárosi csapat idegenben a negyedik vereségét szenvedte el sorozatban.

Az első félidőben többet birtokolta a labdát az Újpest, amely jóval aktívabb volt támadásban ellenfelénél. Helyzetei is akadtak, de egyszer a kapus, Nagy Gergely védett, egyszer pedig Szélpál mentett látványos, akrobatikus mozdulattal. A Paks vezető gólja némileg váratlanul, de egy mintaszerűen felépített támadás végén született: Bőle jobbról beadott labdáját Papp fejelte közelről a kapuba.

Miután közvetlenül a szünet előtt meghibásodott az egyik reflektor a stadionban, félhomályban folytatták a csapatok, de a Paksot ez cseppet sem zavarta, gyorsan megduplázta előnyét - Papp adta a gólpasszt Hahnnak - és a folytatásban is lendületben maradt. Egy idő után aztán ismét átvették az irányítást a vendégek, s egy szögletből született találattal szorossá tették az állást. A hajrá változatos játékot hozott, a hazai gárda az elalvó újesti védelem mellett újra kétgólossá tette előnyét, amely kitartott a lefújásig.

OTP Bank Liga, 16. forduló:
Paksi FC-Újpest FC 3-1 (1-0)
Gólszerzők: Papp (44.), Hahn (49.), Varga B. (78.), illetve Ambrose (69.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×