eur:
389.27
usd:
361.94
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella
Kalmár Zsolt (b) és az orosz Magomed Ozdojev a labdarúgó Nemzetek Ligája B divíziója 3. csoportjának negyedik fordulójában játszott Oroszország-Magyarország mérkőzésen Moszkvában 2020. október 14-én.
Nyitókép: MTI/EPA/AP pool/Pavel Golovkin

Kalmár Zsolt újra a régi: két gólt lőtt a DAC-ban

Kalmár Zsolt két góllal járult hozzá a Dunaszerdahely 4-0-s győzelméhez az AS Trencín otthonában a szlovák labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának szombati játéknapján.

A DAC honlapja szerint a 27-szeres válogatott középpályás a 61. percben lépett pályára, a 84. percben akciógóllal szerzett vezetést a vendégeknek, majd a 88. percben büntetőből volt eredményes. A rendes játékidő hosszabbításában további két találat született, mivel a házigazdák ekkor már hármas emberhátrányban voltak.

Kalmárnak ez volt az ötödik és a hatodik gólja a mostani bajnoki idényben. Csapata pontszámban utolérte, és jobb gólkülönbségének köszönhetően megelőzte a címvédő és eddig listavezető Slovan Bratislavát a tabellán, ám a pozsonyiak ebben a fordulóban vasárnap játszanak.

Címlapról ajánljuk
PSG–Borussia Dortmund 0-0

BL élőben
PSG–Borussia Dortmund 0-0

A Paris Saint-Germain egygólos hátrányból kezdve próbálja meg kiejteni a Borussia Dortmundot a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében. Pályaválasztóként 2015 októbere óta a PSG csak a Bayern München ellen maradt a BL-ben szerzett gól nélkül.

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×