eur:
393.82
usd:
365.05
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Dzsudzsák góllal készült a válogatottságra – de a Puskás Akadémia legyőzte a DVSC-t

A legutóbb bronzérmes Puskás Akadémia FC Batik Bence két fejesgóljával 2-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.

A hazaiak kezdtek jobban, egy kapufára fejelt sarokrúgás után a következőt már a kapuba bólintotta Batik Bence. Támadásban maradt a Puskás Akadémia, sorra jöttek az újabb veszélyes szögletek, de ezeket megúszta a góltól láthatóan megzavarodott Debrecen. A 30. perctől mutatott először életjeleket a vendégcsapat, amely több alkalommal eljutott a felcsúti tizenhatosig és Dzsudzsák Balázs távoli átlövésével egyenlített.

Szünet után alábbhagyott a csapatok lendülete, többnyire a két tizenhatos között folyt a játék, amelybe sok hiba csúszott. Mindkét edző cserékkel próbálta újra felpörgetni a tempót, ami nem igazán sikerült. A meccs az utolsó előtti percben dőlt el: Batik egy sarokrúgás után nagyszerű mozdulattal csúsztatott a kapuba, ezzel három ponthoz juttatta a Puskás Akadémiát, amely így átmenetileg pontszámban beérte a dobogós Kisvárda-Kecskemét párost.

16. forduló:

Puskás Akadémia FC–Debreceni VSC 2-1 (1-1)

Gólszerzők: Batik (18., 89.), illetve Dzsudzsák (41.)

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×