eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
Az 2014-ben fölavatott Groupama Aréna labdarúgó pályájának és 23 704 ülőhelyet tartalmazó lelátójának részlete a főváros IX. kerületében, az Üllői úton. A stadion 2015-ben elnyerte A világ legjobb új sporthelyszíne elnevezésű rangos minősítő díjat a The Stadium Business Awardson.
Nyitókép: MTVA/Jászai Csaba

Meghívást kapott az Üllői úti VIP-be az FTC-t legyőző Iváncsa együttese

A fővárosi gárda vendége lesz a Fejér megyei csapat az Európa Liga meccsen.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, hatalmas meglepetésre 3–2-re kikapott az FTC labdarúgó csapata a Magyar Kupában Iváncsán múlt szerdán, a legjobb 16 közé jutásért vívott mérkőzésen.

A fővárosi sztárcsapat sportszerűen kezelte a dolgot: Hajnal Tamás, a Ferencváros sportigazgatója felhívta az iváncsai csapat elnökét, Baki Imrét, és Kubatov Gábor klubelnök nevében meghívta az egész csapatot és a stábot a Monaco elleni csütörtöki Európa Liga mérkőzésre, hogy a kiemelt, VIP-páholyban szurkoljanak.

„Nagyon szurkolunk a Fradinak, hogy a szemünk láttára vívja ki a továbbjutást” – nyilatkozta az iváncsai együttes vezetője az Indexnek szombaton, a Dunaújváros–Iváncsa NB III-as derbi mérkőzése előtt.

Vagyis többszörös hozadéka volt a szenzációs kupasikernek, túl azon, hogy már a legjobb 16 között van a csapat és februárban a nyolc közé jutásért az NB II-es Budafoki MTE csapatát fogadja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×