eur:
389.65
usd:
364.78
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Fotó: Iváncsa FC

Meg nem adott büntető mentette hosszabbításra a Ferencváros iváncsai kupameccsét

A rendes játékidőben 2-2-re végződött az Iváncsa KSE - Ferencvárosi TC labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzés. Ezekben a percekben a hosszabbítás kezdődik.

A mérkőzés 4. percében megszerezte a vezetést a Ferencváros a Magyar Kupa legjobb 32 csapata között Iváncsán. A hazaiak azonban 3 perccel később egyenlítettek. A magyar sztárcsapat a 18. percben újra előnyhöz jutott.

Mindenki azt hitte, hogy a második félidőben felülkerekednek az NB III-as gárdán, de nem így történt, az 56. percben újra gólt értek el a hazaiak.

A hajrában a játékvezető nem vette észre, hogy egy ferencvárosi védő kézzel mentett szögletre, így a regnáló magyar bajnok megúszott egy iváncsai büntetőt, VAR ugyanis nincs.

A hosszabbításban újra az Iváncsa talált be elsőként (3-2).

Címlapról ajánljuk
A közvélemény-kutató cégek szerint vissza kellene szerezni a szakma hitelességét

"Egyre kevesebben árulják el..."
A közvélemény-kutató cégek szerint vissza kellene szerezni a szakma hitelességét

Átalakulóban vannak a közvélemény-kutatási módszerek, mivel egyre kevesebben hajlandók elárulni, hogy mely pártra szavaznának. A kutatócégek összefogást sürgetnek a szakmai hitelesség visszaszerzése és megtartása érdekében. Egyebek közt ezt hangoztatták a jelentősebb közvélemény-kutató cégek vezetői a Századvég Alapítvány konferenciáján.

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×