eur:
383.99
usd:
354.05
bux:
68846.13
2024. május 25. szombat Orbán
A debreceni Dzsudzsák Balázs a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójában játszott Debreceni VSC - Budapest Honvéd mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2022. október 1-jén.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Dzsudzsák Balázs felé köptek, káromkodva reagált - videó

Még a lefújás után is dühös volt a Ferencváros marokkói válogatott játékosára.

Komoly feszültséget okozott a pályán Ryan Mmaee cselekedete, miután a Ferencváros marokkói válogatott támadója Dzsudzsák Balázs mellett köpött egyet a DVSC elleni bajnokin – írja a csakfoci.hu.

A vasárnapi Ferencváros-DVSC bajnoki hajrájában Ryan Mmaee és Dzsudzsák Balázs kapott össze az oldalvonalnál. A marokkói válogatott csatár - miután Dzsudzsák Balázs szövegelt neki - köpött egyet, a VAR szerint nem ellenfele irányába, így elmaradt a piros lap.

Dzsudzsák Balázs azonban nehezen viselte ellenfele tiszteletlen megmozdulását, ezért azonnal, magyarul káromkodva kérte számon a játékost:

A játékvezető és a csapattársak még a lefújás után is nyugtatták a kedélyeket, lapot egyik játékos sem kapott.

Címlapról ajánljuk
Biden egy „mémguru” bevetésével célozná meg a fiatalabb szavazókat

Biden egy „mémguru” bevetésével célozná meg a fiatalabb szavazókat

Ahogy forrósodik az amerikai elnökválasztási kampány, Joe Biden is felgyűri az ingujját és olyan módszerekhez folyamodik, amelyeket eddig nem társítottak hozzá. Biden is be akar szállni a mém-háborúba és az ellenfelet (azaz Donald Trumpot) cikiző montázsokkal próbálja maga mellé állítani a fiatalabb nemzedékek eddig apolitikus tagjait.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 25. 11:42
×
×
×
×