eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Hakan Calhanoglu, az Internazionale (b3) játékosa gólt rúg a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, a C csoport harmadik fordulójában játszott Internazionale-FC Barcelona mérkőzésen a milánói San Siro Stadionban 2022. október 4-én.
Nyitókép: Hakan Calhanoglu, az Internazionale (b3) játékosa gólt rúg a BL csoportkörében, a C csoport harmadik fordulójában játszott Internazionale-FC Barcelona mérkőzésen a milánói San Siro Stadionban 2022. október 4-én. MTI/AP/Luca Bruno

A Barca másodszor is kikapott vendégként a BL-őszön

Az Internazionale legyőzte a Barcelonát, így a katalánok egyelőre kiesésre állnak a labdarúgó Bajnokok Ligája őszi csoportszakaszában.

INTERNAZIONALE–BARCELONA 0-0: A már három mérkőzésen túllévő Bayern még százszázalékos, kilenc pontja van. Az Internek és a Barcelonának csak 3-3, az olaszok Milánóban, a katalánok Münchenben kaptak ki a Bundesliga címvédőjétől.

LIVERPOOL FC–RANGERS FC 1-0: Az elmúlt időszakban nagyon sokat bírált Trent Alexander-Arnold révén került előnybe a Pool.

AFC AJAX–SSC NAPOLI 1-0: Mohamed Kudus, a szezon egyik felfedezettje, megszerezte a hollandok első gólját.

FC PORTO–BAYER LEVERKUSEN 0-0: A korábbi Chelseas-játékos, Hudson-Odoi előnyhöz juttatta (volna) a Bundesligában csak vergődő piros-fehéreket. A VAR elvette a gólt.

AFC AJAX–SSC NAPOLI 1-1: Raspadori máris kiegyenlített.

INTERNAZIONALE–BARCELONA 0-0: A félidő közepén Eric García kézzel ért a labdához a saját tizenhatosán belül. Perceken keresztül állt a játék, a szlovén bíró maga is kiment megnézni a felvételt. Valóban kéz volt, de az akció korábbi szakaszában lesen volt az egyik olasz, megúszta a Barcelona a büntetőt.

AFC AJAX–SSC NAPOLI 1-2: Di Lorenzo góljának köszönhetően vezetnek az olaszok.

FC BRUGES–ATLÉTICO MADRID 1-0: Kudus után megvan az este második ghánai gólszerzője, Kamal Sowah góljával vezet a belga csapat.

FC PORTO–BAYER LEVERKUSEN 0-0: Az iráni Tarebi révén vezethetne az eddig pont nélküli portugál csapat, ám ezt is érvénytelenítette a VAR. Nem akar megszületni a gól, a cseh Patrick Schick – aki legutóbb hazája válogatottjában is kihagyott egy büntetőt – tizenegyest rontott.

INTERNAZIONALE–BARCELONA 1-0: Megvan az olaszok vezető gólja. Hakan Calhanoglu 20 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot.

AFC AJAX–SSC NAPOLI 1-3: Piotr Zielinski góljával már két gól a vendégek előnye.

AFC AJAX–SSC NAPOLI 1-4: Raspadori újabb góljával lassan kiütéses vereséget szenved az Ajax. A második félidő második percében növelték előnyüket a nápolyiak.

LIVERPOOL FC–RANGERS FC 2-0: Megnyugtatóbbá vált a Vörösök előnye, miután Mo Szalah berúgott egy büntetőt.

AFC AJAX–SSC NAPOLI 1-5: Kvarchelija is feliratkozott a gólszerzők közé.

INTERNAZIONALE–BARCELONA 1-0: Kiegyenlített volna a Barcelona Pedri góljával, de a VAR-szobában visszanézték a gólt, s úgy látták, Fati „eléggé” hozzáért kézzel a labdához. Maradt az Inter vezetése.

FC BRUGES–ATLÉTICO MADRID 2-0: Spanyol játékos, Ferrán Jutgla keserítette még inkább el az Atlético híveit.

AFC AJAX–SSC NAPOLI 1-6: Sokáig fogják ezt az estét emlegetni Amszterdamban és Nápolyban is.

A csoport: AFC Ajax–Napoli 1-6, Liverpool–Rangers 2-0. Az állás: 1. Napoli 9 pont, 2. Liverpool 6, 3. Ajax 3, 4. Rangers 0.

B csoport: FC Bruges–Atlético Madrid 2-0, FC Porto–Bayer Leverkusen 2-0. Az állás: 1. FC Bruges 9 pont, 2. Bayer Leverkusen 3, 3. Atlético Madrid 3, 4. FC Porto 3.

C csoport: Bayern München–Viktoria Plzen 5-0, Internazionale–Barcelona 1-0. Az állás: 1. Bayern 9 pont, 2. Internazionale 6, 3. Barcelona 3, 4. Viktoria Plzen 0.

D csoport: Olympique Marseille–Sporting CP 4-1, Eintracht Frankfurt–Tottenham 0-0. Az állás: 1. Sporting 6 pont, 2. Tottenham 4, 3. Eintracht Frankfurt 4, 4. Olympique Marseille 3.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×