eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Candles Burning at Night. White Candles Burning in the Dark with focus on single candle in foreground
Nyitókép: Lukasz Kochanek/Getty Images

Újabb futballmérkőzéseket halasztottak el a Premier League-ben

Keddtől a másodosztálytól "lefelé" újra vannak mérkőzések. A Premier League-ben halasztásokat jelentettek be.

Keddtől kezdődően a korábbi versenynaptárnak megfelelően folytatódnak az alacsonyabb osztályú labdarúgó-bajnokságok Angliában. A versenysorozatokat pénteken függesztették fel II. Erzsébet brit uralkodó halálát követően, a másod-, harmad- és negyedosztály küzdelmeiért felelős angol labdarúgóliga (EFL) viszont hétfőn közleményben jelezte, hogy keddtől újra rendeznek találkozókat.

Minden meccset egyperces gyászszünettel kezdenek majd, a játékosok fekete karszalaggal lépnek pályára, a zászlókat félárbócra engedik és a brit himnuszt is lejátsszák a stadionokban.

Később az is kiderült, hogy három újabb mérkőzést elhalasztanak a labdarúgó Premier League-ben II. Erzsébet királynő temetése miatt. A liga hétfőn jelentette be, hogy a vasárnapra kiírt Chelsea-Liverpool és Manchester United-Leeds United, valamint a szombatra tervezett Brighton-Crystal Palace találkozókat nem játsszák le.

Az már korábban kiderült, hogy a nemzeti gyász miatt elhalasztják az Arsenal és a holland PSV Eindhoven csütörtöki Európa-liga-főtáblás mérkőzését.

II. Erzsébet királynő múlt csütörtökön, életének 97., uralkodásának 71. esztendejében hunyt el.

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×