eur:
389.38
usd:
362.64
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Budapest, 2013. május 21. Kovács István (Kokó) olimpiai bajnok ökölvívó az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában.  MTVA Fotó: Zih Zsolt
Nyitókép: MTVA/Zih Zsolt

A WBO európai irányítója lesz Kovács Koko István

Korábbi tisztségéhez tér vissza némi kitérő után.

A Nemzetközi Ökölvívó Szövetségtől (IBA) júliusban távozott Kovács István ismét a Boksz Világszervezetnél (WBO) fog tevékenykedni.

A hírt Francisco Valcarcel, az egyik legnagyobb profi szövetség elnöke a Twitter-oldalán tette közzé. A bejegyzés szerint a sportolóként olimpiai bajnok, amatőr és profi világbajnok magyar szakember Európában dolgozik majd.

Kovács Istvánt tavaly márciusban nevezték ki az IBA főtitkárának, a múlt hónapban azonban közös megegyezéssel szerződést bontott a szövetséggel. Ezt megelőzően 19 éven át dolgozott a WBO-nál, 2009-től a szervezet európai szekcióját, a WBO Europe-ot irányította, s a profiboksz.hu híre szerint most ebbe a tisztségbe tér vissza.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×