eur:
395.7
usd:
372.07
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
LONDON, ENGLAND - AUGUST 05: Gabriel Martinelli of Arsenal celebrates scoring their sides first goal with teammates during the Premier League match between Crystal Palace and Arsenal FC at Selhurst Park on August 05, 2022 in London, England. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)
Nyitókép: Mike Hewitt

Így nyert az Arsenal a Premier League nyitányán – videóval

Idegenbeli győzelemmel kezdett a megerősödött Arsenal a Premier League 2022–2023-as idényében nyitányán. A legyőzött Crystal Palace menedzsere az Ágyúsok korábbi legendája, Patrick Vieira.

A Premier League első gólját Gabriel Martinelli szerezte a mérkőzés 20. percében, a Manchester Citytől érkezett ukrán védő, Olekszandr Zincsenko előkészítése után. Korábban még sohasem szerezte brazil játékos a az élvonalbeli bajnoki idény első gólját.

A második találat a 85. percben esett a Selhurst Parkban, Guéhiről saját kapujába került a labda, 2-0. Mikel Arteta menedzser a 98. mérkőzésén az ötvenedik bajnoki győzelmét aratta az Arsenal élén. Noha sokan, sokszor megkérdőjelezik sikerességét, csak Arsene Wenger jutott el a klub korábbi szakvezetői közül kevesebb mérkőzésen (94) a félszázadik sikerig.

Az Ágyúsoknál jól játszottak a debütánsok, így Gabriel Jesus, Olekszandr Zincsenko és elsősorban a kölcsönadásból visszarendelt, mindössze 21 éves francia védő, William Saliba, akinek berobbanása az idény egyik szenzációja lehet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×