eur:
393.13
usd:
367.31
bux:
0
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Pixabay

A nagy ifigeneráció kapusa Debrecenben folytatja pályafutását

Megyeri Balázs igazi világjáró, az U20-as válogatottal vb-bronzérmes volt, a nagyválogatottban egyszer védett.

Az egyszeres válogatott Megyeri Balázs a DVSC labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.

A debreceni klub csütörtökön honlapján közölte, hogy a 32 éves kapus előző klubjával szerződést bontott. Az együttesnek így csak a labdarúgóval kellett megegyeznie.

Megyeri a magyar élvonalban a Ferencvárosban mutatkozott be, amelytől 2010 nyarán a görög Olimpiakoszhoz került, a görög élcsapattól öt évvel később ötszörös bajnokként távozott. Később védett Spanyolországban (Getafe), majd Németországban (Greuther Fürth), azt követően pedig volt a görög Atromitosz és a török Göztepe játékosa. Idén januárban Ciprusra került, ahol a közelmúltban bontott szerződést az AEL Limasszollal.

Megyeri 2009-ben tagja volt az U20-as világbajnokságon bronzérmes magyar együttesnek, a felnőtteknél 2016 őszén a Svédország elleni barátságos mérkőzésen lépett pályára.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×