eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Michael Schumacher, a Mercedes német versenyzője ül autójában, a bokszutcában a július 29-i Forma-1-es XXVII. ENI Magyar Nagydíj első szabadedzésén a mogyoródi Hungaroringen 2012. július 27-én.
Nyitókép: MTI/Beliczay László

Kipakolt a volt menedzser: mondják el végre az igazságot Michael Schumacherről

Willi Weber azt követeli, mondják el végre az igazságot a hétszeres világbajnok állapotáról.

A Schumacher-testvérek mellől évekig elválaszthatatlan volt Willi Weber, ám a kapcsolat 2010-ben megszakadt, amikor ellenezte Michael Schumacher visszatérését az F1-be. A hétszeres világbajnok ekkor új menedzsert fogadott addigi sajtósa, Sabine Kehm személyében.

Willi Weber azt követően alig tartotta a kapcsolatot a családdal, 2013-ban pedig teljesen megszakadt minden összeköttetés, amikor a német pilóta síbalesetet szenvedett. Az elmúlt években többször is panaszkodott az exmenedzser arra, hogy szeretné tudni, mi van egykori pártfogoltjával, de Corinna Schumacher, a feleség csak néhány embert engedett közel a legendához – írja a Vezess.hu.

A most 80 éves Weber ezúttal a La Gazzetta dello Sportnak fakadt ki. „Több százszor próbáltam kapcsolatba lépni Corinnával, de nem válaszolt. Felhívtam Jean Todtot, hogy megkérdezzem, bemehetek-e hozzá a kórházba. Azt mondta nekem, hogy várjak, még túl korai lenne” – mesélte a baleset utáni helyzetről. „A következő nap is felhívtam, de nem kaptam választ. Nem számítottam erre a viselkedésre, még mindig dühös vagyok emiatt.”

„Folyton távol tartottak, azt mondván, hogy még túl korai. Most pedig már túl késő van. Kilenc éve volt. Talán el kellene mondaniuk, mi is a helyzet. Alapvetően megértem a szituációt, hiszen én is mindent megtettem, hogy megvédjem Michael magánéletét, de az elmúlt időben csak hazugságokat hallottunk felőlük” – mutatott a családra Weber.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×