eur:
390.11
usd:
365.12
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke az úszók országos bajnokságán a Debreceni Sportuszodában 2019. március 30-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Wladár Sándor az Európai Úszószövetség vezérkarában - pót-vb-t jelentenek be

Hamarosan kiderül, milyen versennyel pótolhatják a világjárvány áldozatául esett vb-t.

A portugál Antonio da Silva lett az Európai Úszószövetség (LEN) új vezetője a szervezet rendkívüli kongresszusán, Frankfurtban, ahol a küldöttek megszavazták a korábbi Büróval szembeni bizalmatlansági indítványt.

A LEN szombati tájékoztatása alapján az eddigi elnök, Paolo Barelli leköszönt posztjáról, a rendkívüli közgyűlés ugyanakkor jogtechnikai okokból megszavazta az eddigi Büró visszahívását, majd új testületet választott.

Da Silva beszédében közölte, hogy a következő kongresszus fogja megerősíteni a Büró már most bejelentett kibővítését, így a két olimpiai bajnok úszó, a magyar szervezet (MÚSZ) elnöke, Wladár Sándor, illetve a szintén Moszkvában győztes orosz elnök, Vlagyimir Szalnyikov is a vezérkar tagjának tekintendő.

A LEN történetében először a holland Andida Bouma személyében női főtitkára lett a szervezetnek.

A szavazást követően videokapcsolaton keresztül bejelentkezett Huszain al-Muszallam, a nemzetközi szövetség (FINA) elnöke is, aki köszöntötte az új vezérkart, és jelezte, egy családként kell dolgozniuk a vizes sportágak további fejlődéséért. Hozzátette: a FINA hamarosan bejelenti, hogy milyen eseménnyel kívánják pótolni a 2023-ra halasztott fukuokai világbajnokságot.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×