eur:
394.36
usd:
370.36
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Paksi FC

Egymás után jöttek a "VAR-os" gólok az MTK-Paks meccsen

A Paks 4-1-es győzelmet aratott az utolsó előtti helyen álló MTK Budapest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Ligában.

Jobban kezdett és az első félidőben végig veszélyesebben is futballozott a Paks, amely már az ötödik percben megszerezte a vezetést, de Szabó János találatát videobírós vizsgálat után les miatt érvénytelenítették. Tíz perccel később a hazaiak az első kaput eltaláló próbálkozásukból előnybe kerültek, de a sokkal jobban támadó vendégek előbb Szabó révén egyenlítettek, majd még közvetlenül a szünet előtt meg is fordították az állást.

Fordulás után 12 perc alatt gyakorlatilag el is döntötte a találkozót a Paks: előbb egy szabadrúgással induló kombináció végén Szabó János duplázott, négy perccel később pedig a góllövőlistát vezető Ádám Martin megszerezte saját maga második, csapata negyedik gólját. Utóbbit követően hosszas videobírózás következett, amely aztán kizárta a leshelyzetet.

A folytatásban már nem történt változás, de a lefújásig inkább az MTK kapusának akadt dolga, kétszer bravúrral kellett hárítania.

A Tolna megyei együttes három nyeretlenül megvívott találkozó után diadalmaskodott újra, a fővárosi kék-fehéreknek pedig ez sorozatban a második, az idényben pedig már a tizedik vereségük.

OTP Bank Liga, 17. forduló:

MTK Budapest-Paksi FC 1-4 (1-2)

Új Hidegkuti Nándor Stadion, 700 néző, v.: Solymosi

gólszerzők: Miovski (16.), illetve Szabó J. (32., 53.), Ádám (45., 57.)

sárga lap: Miovski (34.), Mezei (52.), Ramadani (70.)

Címlapról ajánljuk
Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×