eur:
393.45
usd:
368
bux:
66304.45
2024. április 24. szerda György
Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa a West Ham United ellen kihagyott gólhelyzet után az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2021. szeptember 19-i mérkőzésén a londoni London Stadionban.
Nyitókép: MTI/AP/Ian Walton

Továbbjutott a Manchester United Carrick első meccsén

Két vendéggyőzelemmel kezdődött a labdarúgó Bajnokok Ligája mai játéknapja. A Manchester United 2-0-ra nyert a Villarreal ellen és továbbjutott, a Bayern München 2-1-re verte a Dinamo Kijevet, s csoportelső.

VILLARREAL–MANCHESTER UNITED 0-0: Késve kezdődik a mérkőzés, mewrt nem működik Felix Brych, a játékvezető kommunikációs szettje. A Manchester Unitedet Michael Carrick irányítja, a menesztett Ole Gunnar Solskjaer helyet.

DINAMO KIJEV–BAYERN MÜNCHEN 0-0: A bajorok mindössze négy mezőnyjátékost ültettek le a kispadra. Nagyon rossz az idő, a pálya egy részén is áll a hó. Alig kezdődött meg a mérkőzés, rögtön megállt, berohant egy néző a pályára.

VILLARREAL–MANCHESTER UNITED 0-0: Moi Gómez 17 méteres lövését David de Gea vetődve kiütötte, a spanyoloké volt az első kaput eltaláló lövés.

DINAMO KIJEV–BAYERN MÜNCHEN 0-1: A 14. percben Robert Lewaqndowski vezetést szerzett a bajoroknak, tovább folytatva nagyszerű sorozatait.

VILLARREAL–MANCHESTER UNITED 0-0: Fölényben játszik a Villarreal, de a kapura nem veszélyes.

DINAMO KIJEV–BAYERN MÜNCHEN 0-1: Leült a mérkőzés, alighanem a Bayerntől bármikor lefújhatnák.

VILLARREAL–MANCHESTER UNITED 0-0: A United keveset birtokolja a labdát (32 százalék). Józan számítás esetén döntetlennel is továbbjuthat – amennyiben az utolsó fordulóban otthon legyőzi a Young Boyst.

DINAMO KIJEV–BAYERN MÜNCHEN 0-2: Kingsley Coman növelte a bajorok előnyét.

DINAMO KIJEV–BAYERN MÜNCHEN 0-2: Félidő.

VILLARREAL–MANCHESTER UNITED 0-0: Félidő.

DINAMO KIJEV–BAYERN MÜNCHEN 0-2: Mintha új mérkőzés kezdődött volna, két helyzete is akadt egy támadáson belül a Dinamónak. Az eredmény maradt.

VILLARREAL–MANCHESTER UNITED 0-0: David de Geának sokat köszönhet ma este a Manchester United, a kapus Trigueros lövését is hatástalanította.

DINAMO KIJEV–BAYERN MÜNCHEN 1-2: Garmas révén szépített a Dinamo, ez a csapat első szerzett gólja a csoportkörben.

VILLARREAL–MANCHESTER UNITED 0-0: Jadon Sancho előtt adódott a mérkőzés eddigi legnagyobb helyzete, Rulli kapus óriási bravúrral, lábbal védett.

DINAMO KIJEV–BAYERN MÜNCHEN 1-2: A második félidő az ukránoké, de még mindig hátrányban vannak.

VILLARREAL–MANCHESTER UNITED 0-1: Geronimo Rulli rosszul passzolta ki a labdát, Capouet nem tudta birtokba venni, Fred Ronaldo elé pöckölte, a portugál pedig meg sem nézte a kaput, csak a hálóba emelt. CR7 mind az öt BL-mérkőzésén gólt szerzett.

VILLARREAL–MANCHESTER UNITED 0-1: Nagyobb erőkkel támad a Villarreal, de így több helye támadt az angoloknak. Cristiano Ronaldo újra közel járt a gólhoz, majd Marcus Rashford és Bruno Fernandes lövése is izgalmat keltett.

VILLARREAL–MANCHESTER UNITED 0-2: JadonSancho beállította a végeredményt.

Vége mindkét mérkőzésnek, Dinamo Kijev–Bayern München 1-2, Villarreal–Manchester United 0-2.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×