eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 22. péntek Móric
IZU, JAPAN - JULY 27: Kata Blanka Vas of Team Hungary crosses the finishing line in fourth place during the Womens Cross-country race on day four of the Tokyo 2020 Olympic Games at Izu Mountain Bike Course on July 27, 2021 in Izu, Shizuoka, Japan. (Photo by Tim de Waele/Getty Images)
Nyitókép: Tim de Waele/Getty Images

Újabb nagy eredmény Vas Blankától

A vasárnapi világkupa-futamgyőzelme után hétfőn rangos cyclocrosszversenyen nyert bronzérmet.

Egy nappal pályafutása első világkupa-futamgyőzelme után Vas Kata Blanka harmadik lett Belgiumban az egyik legkeményebbnek tartott cyclocrossz (terepkerékpár)-viadalon, a Koppenbergcrosson.

Az országúti egynapos klasszikusok közé tartozó flandriai körversenyen is használt kockaköves emelkedőt, a rendkívül meredek Koppenberget is magában foglaló pályát az amerikai Clara Honsinger teljesítette leggyorsabban, 12 másodperccel megelőzve a világbajnoki bronzérmes holland Denise Betsemát és 35-tel a három szakágban magyar bajnok Vast.

Az SD Worx hegyikerékpárban olimpiai, országúton világbajnoki negyedik 20 esztendős magyar bringása vasárnap a belgiumi Overijsében nyerte pályafutása első vk-futamát.

Címlapról ajánljuk
Elemző: nem mondja meg a kormány, pontosan miért ekkora az áfabevétel-hiány

Elemző: nem mondja meg a kormány, pontosan miért ekkora az áfabevétel-hiány

Idén augusztusban az államkasszába 314 milliárd forint áfabevétel folyt be, ami 14,5 százalékkal alacsonyabb, mint az egy évvel korábbi 368 milliárd forintos összeg - derült ki abból a részletes adatokból, amelyet a pénzügyminisztérium közölt az államháztartás augusztusi alakulásáról. A Portfolio elemzője azt mondta, hogy ezzel idén már negyedik hónapja csökkennek az áfabevételek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
Nagy ütésből próbáltak talpra állni a tőzsdék, de nem jött össze

Nagy ütésből próbáltak talpra állni a tőzsdék, de nem jött össze

A hét korábbi részében jelentős hangulatromlás volt megfigyelhető a tőzsdéken, amelyet részben az amerikai jegybank számlájára lehet írni, hiszen e heti kamatdöntő ülésén ugyan nem változtatott a kamatszinten a Fed, azonban szigorú üzeneteket küldött azzal kapcsolatban, hogy az infláció csak hosszú idő múlva csökkenhet a célszintre, így a korábban vártnál hosszabb ideig maradhatnak magasan a kamatok. A tegnapi jelentős esés után ma már inkább a megnyugvás jelei látszottak a tőzsdéken, de nem jött össze a pluszos zárás végül sem a főbb európai, sem az amerikai tőzsdéken.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×