eur:
393.8
usd:
367.74
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Kigyulladt a nemzeti stadion a magyar csoport világbajnoki selejtezőmeccse előtt Andorrában

Tűz ütött ki az andorrai nemzeti stadionban, melyben a magyar érdekeltségű csoportban az angol labdarúgó-válogatott játszik szombat este a hazaiakkal világbajnoki selejtezőt.

A szigetországi csapat péntek délben edzett a létesítményben, majd Gareth Southgate szövetségi kapitány és a védő Kieran Trippier vett részt sajtótájékoztatón. Röviddel ez után csaptak fel a lángok - sűrű fekete füstöt árasztva - a közvetítőállás alatti területen, ahol előzőleg egy szemtanú szerint hegesztők dolgoztak.

A 3300 néző befogadására alkalmas stadion személyzete a pálya öntözőrendszerével igyekezett megfékezni a tüzet a tűzoltók kiérkezéséig.

Az I csoportban hat forduló után az angolok állnak az élen 16 ponttal, majd az albánok (12), a lengyelek (11) és a magyarok (10) következnek. A hárompontos andorraiak az ötödikek, az utolsó helyezett San Marino pedig még nem szerzett pontot.

A magyarok szombaton az albánokat fogadják, a mérkőzést megrendezik.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×