eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője (elöl) és Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság szezonnyitó Szahíri Nagydíján a szahíri pályán 2021. március 28-án.
Nyitókép: MTI/AP/Kamran Dzsebreili

Szabadedzés – Max Verstappen patronja lőtt a legmagasabbra a nyitó tűzijátékban

Hamilton a harmadik legjobb időt autózta – második a csapattárs.

Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője érte el a legjobb köridőt a Forma-1-es Magyar Nagydíj pénteki első szabadedzésén.

A mogyoródi gyakorláson az összetett pontversenyben éllovas pilóta mögött Valtteri Bottas, a Mercedes finn versenyzője végzett a második, a címvédő és hétszeres világbajnok brit Lewis Hamilton (Mercedes) pedig a harmadik helyen.

A szabadedzést egyszer piros zászlóval meg kellett állítani, mert Cunoda Juki a négyes kanyarban a gumifalba csapódott. Az Alpha Tauri japán versenyzője – aki végül a 12. helyen zárt – megúszta sérülés nélkül az esetet.

A 70 körös, 36. Magyar Nagydíj vasárnap 15 órakor rajtol.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×