eur:
394.06
usd:
365.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
LAS VEGAS, NEVADA - JULY 10:  Caleb Agada #3 of Nigeria fouls Kevin Durant #7 of the United States during an exhibition game at Michelob ULTRA Arena ahead of the Tokyo Olympic Games on July 10, 2021 in Las Vegas, Nevada. Nigeria defeated the United States 90-87.  (Photo by Ethan Miller/Getty Images)
Nyitókép: Ethan Miller/Getty Images

Kosárlabda: valami nagyon nem stimmel az amerikai válogatottal

A tokiói olimpiára készülő férficsapat második barátságos mérkőzését is elveszítette, ezúttal Ausztráliától kapott ki 91–83-ra Las Vegasban.

Az NBA-sztárokkal teletűzdelt gárda szombaton a nigériaiaktól szenvedett vereséget, a mostani kudarc pedig azért különleges, mert 1992 óta, azaz amióta az észak-amerikai profiliga legjobbjai alkotják a nemzeti csapatot, harmadik alkalommal maradt alul két egymást követő összecsapáson. 2002-ben a világbajnokságon Jugoszlávia és Spanyolország, 2019-ben pedig Franciaország és Szerbia együttesétől kapott ki egymás után a korábban Dream Teamnek nevezett együttes.

Az ausztrálok legjobbja a megnyitó ünnepségen zászlóvivő Patty Mills volt 22 ponttal, míg az amerikaiaknál Damian Lillard is 22 pontot szerzett.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×