eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Moszkva, 2018. július 11.Gareth Southgate angol szövetségi kapitány az oroszországi labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében játszott Horvátország - Anglia mérkőzésen a moszkvai Luzsnyiki Stadionban 2018. július 11-én. (MTI/EPA/Felipe Trueba)
Nyitókép: MTI/EPA/Felipe Trueba

Southgate: egyet léptünk előre

Ez az első alkalom, hogy az angolok megnyerték első Európa-bajnoki meccsüket.

Az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Gareth Southgate szerint a horvátok ellen 1-0-s győzelem oldja a kereten belüli feszültséget.

„Ha nem nyered meg az első meccsedet, a nyomás csak nő. Még két nehéz találkozó vár ránk a csoportban, és most egyet léptünk előre, de még továbbiak kellenek a továbbjutáshoz” – mondta a szakvezető.

Southgate elégedett volt a teljesítménnyel.

„Ez egy nagy alkalom, a rekkenő hőségben, de a játékosok gyorsan megnyugodtak, jól járatták a labdát, nem sok lehetőséget hagytak a horvátoknak.”

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×