eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Jánisz Funtulisz, az  FTC Telekom (b), és Ugo Crousillat, a CN Marseille játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott FTC Telekom Budapest - CN Marseille mérkőzésen Belgrádban 2021. június 3-án.
Nyitókép: Jánisz Funtulisz, az FTC Telekom (b), és Ugo Crousillat, a CN Marseille játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. MTI/EPA/Andrej Cukic

Férfi vízilabda-BL: négy között a Ferencváros

A címvédő Ferencváros simán, 14–6-ra nyert a francia CN Marseille ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligája belgrádi nyolcas döntőjének negyeddöntőjében.

Védekezésben és támadásban is összeszedett játékot mutatott be Varga Zsolt együttese, amely sorra védekezte ki a labda nélküli kiállításokból a franciák számára könnyedén megítélt emberelőnyöket. Támadásban a zöld-fehérek tökéletesen használták ki a fórokat, így a találkozó gyakorlatilag két negyed után eldőlt (7–1).

A zöld-fehérek a harmadik negyed végén engedtek kicsit a szorításból, ekkor a délszláv klasszisokkal is felálló franciák hat gólra jöttek fel (10–4).

A zárófelvonás a papírformának megfelelően "csordogált le", a Ferencváros sima győzelmet aratott.

Férfi Bajnokok Ligája, nyolcas döntő, Belgrád, negyeddöntő

FTC-Telekom Waterpolo–CN Marseille (francia) 14-6 (3-0, 4-1, 3-3, 4-2)

a magyar csapat gólszerzői: Funtulisz 4, Vámos 3, Vigvári, Zalánki, Constantin-Bicari 2-2, Jansik Sz. 1

A magyar csapat – amely az ob I-ben ebben a szezonban csak harmadik lett – a négy között a horvát Jug Dubrovnik és az olasz Brescia összecsapásának továbbjutójával találkozik. A pénteki elődöntő 20.30 órakor kezdődik.

korábban: Pro Recco (olasz)-Waspo Hannover (német) 16-9 (5-2, 4-3, 1-2, 6-2)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×