eur:
395.43
usd:
372.07
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője cserejátékosként pályára küldi Sami Khedirát csapatának a Bayern München ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. február 5-i mérkőzésén a berlini Olimpiai Stadionban.
Nyitókép: MTI/EPA/AP pool/Michael Sohn

Marad a Hertha kispadján Dárdai Pál

Eddig bizonytalan volt, milyen feladat vár a csapatot a Bundesligában tavasszal bent tartó magyar edzőre a berlini klubnál.

Bejelentette a Hertha BSC, hogy a következő szezonban is Dárdai Pál irányítja majd a berlini klub első számú csapatát.

A Hertha a Twitteren is megosztotta a döntésről szóló hírt:

A Hertha BSC lerövidítette Dárdai Pál szabadságát. Csupán három hét pihenő jut idén nyáron a magyar szakembernek, aki ezt vélhetően egy cseppet sem bánja: az utánpótlás helyett a következő idényben is az első csapat vezetőedzőjeként dolgozhat majd – írja az nso.hu.

„Együtt megyünk a következő szezonnak, amelynek kapcsán csak azt ígérhetem, hogy a szorgalmat, a munkát továbbra is beletesszük, és megpróbálunk igazán jó évet produkálni" – idézi a trénert az MTI.

A Hertha új sportigazgatója, Fredi Bobic, valamint Carsten Schmidt ügyvezető is támogatta Dárdai maradását. A ap információi szerint a végső igent a magyar tréner újabb kinevezésre a klubban kétharmados tulajdonrészt birtokló Lars Windhorst mondhatta ki.

Címlapról ajánljuk
Két spanyol csapat is bejuthat most az elődöntőbe

BL élőben
Két spanyol csapat is bejuthat most az elődöntőbe

Mind a két spanyol csapat is egygólos előnyről kezdi a visszavágót a BL-negyeddöntőben, hat napja a Barcelona Párizsban 3-2-re verte a PSG-t, az Atlético otthon, a metropolitanóban 2-1-re a Borussia Dortmundot. A mai két párból továbbjutók egymás ellen játszanak majd az elődöntőben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×