eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Varga Zsolt, a Ferencváros vezetőedzője (b) ünnepli játékosaival a csapat győzelmét a férfi vízilabda Bajnokok Ligája nyolcas döntőjének (final 8) döntőjében játszott FTC-Telekom Waterpolo-Olympiakosz mérkőzés végén Hannoverben 2019. június 8-án. A Ferencváros 10-10-es döntetlent követően ötméteresekkel 14-13-ra legyőzte a címvédő Olympiakoszt, a csapat ezzel története során először megnyerte a Bajnokok Ligáját.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Olyan jó helyzetben van a Ferencváros, hogy már most a végjátékra koncentrál

Keddtől három napon át a Duna Arénában játszik BL-buborékban az FTC férfi vízilabda-csapata.

A férfi vízilabda Bajnokok Ligájában a Duna Arénában rendezik keddtől csütörtökig a csoportkör harmadik felvonását, amelyben a Ferencváros sorrendben a német Hannover, a spanyol Barceloneta és a grúz Dinamo Tbiliszi együttesével mérkőzik.

Varga Zsolt, a Fradi vezetőedzője azt emelte ki az InfoRádiónak adott interjújában, hogy meg kell becsülni, hogy végre a csapat minden tagja egészséges. A BL-ben ezeknek a meccseknek már nincs tétje a Ferencvárosnak, hiszen már biztosan ott van a nyolcas döntőben.

A szezon végi formába kerülés szempontjából fontosak ezek mérkőzések – vélekedett Varga Zsolt.

Jansik Szilárd, a zöld-fehérek válogatott pólósa szerint a BL-meccseken felmérhetik, hogy mire képes a Fradi, amelyben végre mindenki játszhat. Azt mondta a játékos az InfoRádiónak, hogy olyan nagy jelentősége nincs, hogy hányadik helyen jutnak be a nyolcas döntőbe. Úgy látja, a komplett csapattal megnyerhetik mindhárom mérkőzést a Duna Arénában.

Jansik Szilárd szerint jó erőpróba lesz ez a három BL-meccs a Szolnok és a OSC elleni bajnoki rangadók előtt. A szezon végi eredményességről markáns véleményt fogalmazott meg:

„nyertünk zsinórban tíz kupát, nem akarjuk lejjebb adni”.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×