eur:
394.25
usd:
365.1
bux:
65463.87
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Thiago Alcántara (b) és Andy Robertson, az FC Liverpool játékosai a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében játszott FC Liverpool-RB Leipzig visszavágó mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. március 10-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

A Liverpool és a PSG jutott tovább, a Barcelona búcsúzott

A Liverpool kettős győzelemmel, a PSG vereség nélkül jutott túl a nyolcaddöntőn. A Vörösök másodszor is Budapesten, másodszor is 2-0-ra nyertek az RB Leipzig ellen. A Barcelona a mérkőzés nagy részében jobban játszott, mint francia ellenfele, de a hazai 1-4 után a párizsi 1-1 sima PSG-továbbjutást jelent.

PÁRIZS: Mégis csak bekerült Antoine Griezmann a Barcelona kezdőcsapatába, Ter Stegen, Dest, Mingueza, Lenglet, Jordi Alba, De Jong, Sergio Busquets, Pedri, Griezmann, Messi és Dembélé a kezdő tizenegyükben. A PSG: Navas, Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa, Gueye, Paredes, Verratti, Draxler, Icardi, Mbappe.

BUDAPEST: A Liverpool névsora: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson, Thiago, Fabinho, Wijnaldum, Mane, Szalah, Jota. Gulácsi véd a lipcseieknél, a mezőnyjátékosok: Mukiele, Upamecano, Klostermann, Kampl, Adams, Olmo, Sabitzer, Nkunku, Poulsen, Forsberg. Willi Orbán a padon (lelátón?).

PÁRIZS: Lionel Messi 23 méteres szabadrúgása elkerülte a felső sarkot.

BUDAPEST: A Liverpool szeretné egy gyors góllal (gyakorlatilag) döntésre vinni a továbbjutást, Gulácsinak lábbal kellett tisztázni, majd a védői tisztáztak.

PÁRIZS: Az első tíz perc a katalánoké volt, a PSG csak egyszer lendült meg, a Barcelona abból is tudott egy kontrát vezetni, de Dembélé nem volt pontos a lövéssel.

BUDAPEST: Az első lipcsei helyzet, Dani Olmo lövését vetődve védte Alisson Becker.

PÁRIZS. Dembélé megkerülte Messi labdájánál védőjét, lőtt, de Navas bravúrral védett.

BUDAPEST: Gulácsi látványos vetődéssel tisztázott Jota fejese után.

PÁRIZS: Dest a jobbhátvéd helyéről indulva betört, s a lécre vágta a labdát. Eltelt a félidő fele, nem csökkent a hátrány, de jól játszik a Barcelona, érthetetlenül passzív a PSG.

PÁRIZS. Mingueza szerencsés, egy perccel azt követően, hogy kapott egy sárgát, hátulról rondán odarúgott Mbappénak.

BUDAPEST: Gulácsi munkában, SZalah kísérleténél is jól állt a lábán.

PÁRIZS: Lenglet összerúgta Icardi lábát egy beadásnál, 10 méterre a Barcelona kapujától. VAR-nézés után tizenegyes, Taylor bíró megadta. Mbappé bevágta. Messi eddig is utálta Icardit, nem most szerette meg. PSG–Barcelona 1-0, összesítésben 5-1.

BUDAPEST: Forsberg alig lőtte a kapu mellé a szerencséjére elé visszapattanó labdát.

PÁRIZS: Dembélé legalább harmadik nagy helyzete, Navas véd. PSG–Barcelona 1-0, összesítésben 5-1.

PÁRIZS: Minguezát lecserélte Ronald Koeman, nehogy pirosat kapjon. Júnior Firpo állt be a 35. percben.

PÁRIZS: Kiegyenlített a Barcelona, ez Lionel Messi első akciógólja az idényben. Nagyon bebarrta a labdát 23 méterről a jobb felső sarokba. PSG–Barcelona 1-1, összesítésben 5-2.

PÁRIZS: Kurzawa hanyagul emelte fel a lábát, megrúgta Griezmannt, ez is tizenegyes. Messi lövését Navas kivédte. PSG–Barcelona 1-1, összesítésben 5-2.

BUDAPEST: Hiába birtokolta a labdát 59 százalékban az RB Leipzig az első félidőben, nem tudott faragni a hátrányából, 0-0 a félidő.

BUDAPEST: Jota hagyott ki helyzetet, kényelmes a Liverpool.

PÁRIZS: Továbbra is a Barcelona uralja a játékot, de 1-1. PSG–Barcelona 1-1, összesítésben 5-2.

PÁRIZS: Messi elöl Marquiinhos óriási bevetődéssel tisztázott. PSG–Barcelona 1-1, összesítésben 5-2.

BUDAPEST: Jota lövése kijött a nagy formában lévő Gulácsiról, de a labda Szalah elé kewrült, az egyiptomi a kapu mellé lőtt.

PÁRIZS: Busquets csúsztatását Navas repülve védte. PSG–Barcelona 1-1, összesítésben 5-2.

BUDAPEST: Mo Szalah góljával vezet a Liverpool. Liverpool–RB Leipzig 1-0, összesítésben 3-0.

BUDAPEST: CSadio Mane is bevette Gulácsi Péter kapuját. Liverpool–RB Leipzig 2-0, összesítésben 4-0.

PÁRIZS: PSG a második félidőben a 38. percben járt először a Barcelona tizenhatosán belül, Icardi nem találta el a kaput. PSG–Barcelona 1-1, összesítésben 5-2.

PÁRIZS: Kylian Mbappé a meccs legnagyob helyzetét alakította ki, aztán hagyta ki. PSG–Barcelona 1-1, összesítésben 5-2.

Vége mindkét mérkőzésnek.

PSG–Barcelona 1-1, összesítésben 5-2.

Liverpool–RB Leipzig 2-0, összesítésben 4-0.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Jó sztorik a magyar tőzsdén

Jó sztorik a magyar tőzsdén

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában és Amerikában is óvatos emelkedést láthatunk a tőzsdéken. A magyar piacon különösen jó ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: jelentős pluszban áll a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedik a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Délután pedig az Alteo is bejelentette, hogy az egy részvényre jutó 200 forintos alap osztalék mellett 200 forintos rendkívüli osztalékot javasol részvényenként. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az USA-ban a lakáspiaci adatok mellett az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×