eur:
394.24
usd:
369.64
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Romain Grosjean, a Haas Forma-1-es istálló francia versenyzője a Bahreini Nagydíjnak otthont adó szahíri pályára érkezik 2020. december 3-án. Grosjean november 29-i súlyos balesete után elhagyta a kórházat, majd később a pályára ment, hogy megköszönje azoknak a munkatársaknak a segítségét, akiknek az életét köszönheti.
Nyitókép: MTI/EPA/Tolga Bozoglu

Romain Grosjean megmutatta ijesztően összeégett kezét – képek

Teljesen lekerült a kötés a tavalyi Bahreini Nagydíjon megsérült Romain Grosjean kezéről, először látható nyilvánosan, hogy a francia pilóta az eddig közöltnél jóval súlyosabb sérüléseket szenvedett.

Hősként ünnepelte a közvélemény a 2020-as Bahreini Nagydíjon megsérült Romain Grosjeant, aki hatalmas sebességgel átszakította a szalagkorlátot a rajt után, majd az autója lángra kapott, de lélekjelenléte, valamint a mentők összehangolt munkájának köszönhetően életben maradt.

Grosjean segítség nélkül szállt ki a roncsból, de közben a tűzálló öltözet is csak enyhíteni tudta az égési sérüléseit. Kórházba szállítása után a hírek arról szóltak, hogy másodfokú, enyhébb sérüléseket szenvedett, de a versenyző által a közösségi médiába feltöltött képek szerint a bal keze még mindig magán viseli a súlyos égés nyomait – írta az Origo.

A francia pilóta ettől függetlenül boldog, mert végre kötés nélkül élhet tovább.

A Haas egykori pilótája egy kézzel már versenyezni is kezdett, egyelőre természetesen csak szimulátoron, de korábban utalt arra, hogy 2021-ben a valós versenypályákra is visszatérne, azt egyelőre nem tudni, hogy melyik bajnokságban. A Forma-1-ben nem maradt számára hely, miután csapata már a baleset előtt bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg a szerződését.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×