eur:
393.76
usd:
365.1
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Twitter/Romain Grosjean

Bejelentkezett a műtét után Romain Grosjean

Mindkét kezét megoperálták Romain Grosjeannak, aki a Forma-1-es Bahreini Nagydíjon szenvedett ijesztő balesetet.

A Haas francia pilótája Twitter-oldalán közölte, hogy a bal kézfején a hüvelykujjának a szalagjait kellett helyreállítani és ki kellett tisztítani az égési sebeit, a jobbon pedig még egy korábbi törés miatt kellett beavatkozást elvégezni.

A versenyző hozzátette, a műtét jól sikerült.

Romain Grosjean november 29-én, a Bahreini Nagydíjon három kanyarral a rajt után csapódott a szalagkorlátba, autója szabályosan kettétört, a kiömlő üzemanyag pedig azonnal meggyulladt és hatalmas lánggal égett. Grosjeannak ki kellett szabadítania magát az ülésből, 28 másodpercet töltött a lángok között, míg végül ki tudott mászni a roncsból és a mentőcsapat tagjainak segítségével elhagyta a baleset helyszínét.

A francia sportolónak - aki kisebb égési sérülésekkel megúszta a történteket, és három éjszakát töltött a kórházban - minden bizonnyal az idei volt utolsó Forma-1-es idénye, a következő szezonra ugyanis nem hosszabbított vele a Haas.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×