eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Robert Lewandowski, a Bayern München játékosa ünnepli a Hertha BSC elleni gólját a 2019. augusztus 16-i bajnoki labdarúgó-mérkőzésen Münchenben.
Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

Lewandowski még egy elsőséget bezsebelt

Robert Lewandowski, a Bajnokok Ligája-győztes Bayern München lengyel válogatott csatára érdemelte ki a tavalyi év legjobb labdarúgója címet a legnépszerűbb spanyol sportnapilapnál, a Marcánál.

A hagyományos szerkesztőségi szavazáson biztosan végzett az élen a 32 éves támadó, aki decemberben a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnél (FIFA) is nyert.

A Marcánál a Barcelonát erősítő argentin Lionel Messi, és a Juventusban játszó portugál Cristiano Ronaldo sem került a legjobb három közé, utóbbi az ötödik, előbbi a tizedik lett a rangsorban.

A 2020-ban a Bayern Münchennel minden lehetséges trófeát megnyert, 47 mérkőzésen 55 gólt szerzett Lewandowski mögött a szintén - a német együttest erősítő - Joshua Kimmich lett a második, és a Paris Saint-Germain világbajnok francia csatára, Kylian Mbappé a harmadik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×