eur:
393.93
usd:
364.68
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

Két elképesztő gól is született szerda este - videó

Az egyikért a Bayern München és egyik játékosa lehet hálás Fortunának, a másik miatt a PAOK játékosa és csapata átkozhatja ugyanőt.

A Német Szuperkupáért a Bajnokok Ligája-győztes Bayern München és a Borussia Dortmund csapott össze. A mérkőzés az előbbi csapat 3-2-es diadalával zárult, de nem akármilyen módon. A meccsről részletesen itt írtunk, de a 2-2 utáni, döntő gól megér egy külön misét. Ekkor ugyanis egy támadásban Joshua Kimmich előbb Lewandowskinak passzolt, majd visszakapta tőle a labdát, amit elsőre Hitz kapusba lőtt. Utána azonban a kipattanó labda a lábára, onnan pedig egy mozdulat után a kapuba penderült - olyan hihetetlen módon, hogy muszáj többször is megnézni a vonatkozó részt az alábbi összefoglalóban.

A találat révén eldőlt, hogy 1987, 1990, 2010, 2012, 2016, 2017 és 2018 után nyolcadszor is a Bayern München a Német Szuperkupa győztese.

Szerda este azonban trükkös kedvében lehetett Fortuna, született ugyanis még egy, némileg hasonló gól a PAOK-FK Krasznodar összecsapáson, amelynek tétje a Bajnokok Ligája csoportkörébe való bejutás volt. Az első találatra a 73. percig várni kellett, ám ekkor nem mindennapi dolog történt: Giannis Michailidisz egy sarkazással akart menteni a görög kapu előtt, ám a háta mögött a sarkával elrúgott labda egy perdülettel a kapuban termett - akár az év öngólja is lehet még ebből.

A visszavágó mérkőzést 2-1-re az oroszok nyerték és így kettős győzelemmel továbbjutottak a BL csoportkörébe.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×