eur:
393.83
usd:
365.63
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Zlatan Ibrahimovic svéd labdarúgócsillag kezében új mezével a csapat milánói központjában tartott bemutatásán 2020. január 3-án. A 38 éves Ibrahimovic nyolc év után visszatért a csapathoz, amelyben 2010 és 2012 között már játszott.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Matteo Corner

Zlatan Ibrahimović olyat tett, mint még soha, senki

Újabb mérföldkőhöz érkezett a játékos sikerekben, rekordokban már eddig is gazdag pályafutása. Ő lett az első játékos, aki az olasz bajnokságban legalább ötven gólt szerzett az Internazionale és az AC Milan tagjaként is.

A 38 éves svéd két gólt szerzett Genovában, a Sampdoria ellen, s ezzel 51 bajnoki gólnál tart a Milan piros-fekete mezében. Ehhez egyébként mindössze 78 mérkőzésre volt szüksége. Nagy formában van téli visszatérése óta, minden sorozatot beleszámítva 19 mérkőzésen tíz gólt szerzett. A Sampdoria ellen (is) a mezőny legjobbja volt.

Az Interben – ahova a Juventustól igazolt, miután a „zebrákat” kizárták a 2006-os calciopoli-botrány után – három év alatt 88 bajnokin ötvenhét gólt szerzett. (Pályafutása során még két országban, két klubban ért el több mint ötven bajnoki gólt, Franciaországban, a Paris Saint-Germainnél és az Egyesült Államokban a Los Angeles Galaxynál.)

Zlatan Ibrahimović szerződése a hétvégén lejár az AC Milannal, de a klub mindenképpen szeretné meghosszabbítani. Ennek érdekében már fel is vette a kapcsolatot a svéd csatár ügynökével, Mino Raiolával.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×