eur:
395.66
usd:
372.12
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Cristiano Ronaldo, a Juventus játékosa a gólját ünnepli az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában játszott AC Milan - Juventus mérkőzésen a milánói San Siro stadionban 2018. november 11-én. A címvédő Juventus 2-0-ra győzött idegenben.
Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Matteo Bazzi

Ronaldo duplájával nyert a Juventus, nyolc pontra nőtt az előnye

A Juventus nagy lépést tett a bajnoki cím újbóli megvédése felé, miután 2-1-re legyőzte Torinóban a Laziót.

Az első félidőben gól nem esett, Alex Sandro és Ciro Immobile is eltalálta a kapufát. A fordulás után, az 51. és az 55. percben két gólt is szerzett a Juve, előbb Cristiano egy kezezés miatt megítélt büntetőt értékesített, majd Dybala önzetlensége után újra a portugál szerzett gólt. Cristiano Ronaldo ezzel megelőzte Ciro Immobilét a góllövőlista élén. Nem mellékesen, ő az első játékos, aki legalább ötven gólt szerzett az angol, a spanyol és az olasz bajnokság élvonalában.

A Lazio a 83. percben ugyancsak kapott egy tizenegyest, ezt Immobile gólra váltotta, s így most ő érte utol Ronaldőt a góllövőlistán.

A Juventus előnye nyolc pontra nőtt a második helyezett Inter előtt. Négy forduló van még hátra a Serie A-ból, a Juve leendő ellenfelei: az Udinese, a Sampdoria, a Cagliari és az AS Roma. Még tizenkét pontot lehet szerezni, a Juve két győzelemmel bőven célba ér.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×