eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Fucsovics a főtáblán Rotterdamban, Babos lemaradt Szentpéterváron

Fucsovics Márton a selejtezőben aratott győzelmével feljutott a rotterdami, 2,1 millió euró (693 millió forint) összdíjazású férfi keménypályás tenisztorna főtáblájára.

A világranglistán 53. játékos a kvalifikáció szombati nyitókörében első kiemeltként erőnyerő volt, vasárnap pedig mindössze három gémet vesztett az ausztrál Alexei Popyrin (99.) ellen.

A magyar teniszező ezzel visszavágott orosz származású riválisának, aki kettejük egyetlen korábbi mérkőzésén 6:1, 6:4-re legyőzte őt tavaly a cincinnati verseny selejtezőjében.

Eredmény az ATP honlapja alapján, selejtező, 2. forduló:

Fucsovics Márton (1.)-Alexei Popyrin (ausztrál, 6.) 6:2, 6:1

Babos Tímea kikapott a selejtező második fordulójában, így nem jutott főtáblára a Szentpéterváron zajló, 783 ezer dollár (242 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztornán.

A világranglistán 98. játékos - aki párosban januárban megnyerte az ausztrál nyílt bajnokságot - vasárnap a hazai közönség előtt szereplő Ljudmila Szamszonovával találkozott. A 26 éves Babos nagy csatában hozta az első szettet, ám a 114. helyen álló riválisa ezután már nem vesztette el a szerváját.

Eredmény a WTA honlapja alapján, selejtező, 2. forduló:

Ljudmila Szamszonova (orosz, 9.)-Babos Tímea (5.) 5:7, 6:3, 6:2

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×