eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Gulácsi Péter (j) védi Gareth Bale (k) lövését, mellettük Lovrencsics Gergő (b2) és Baráth Botond (elöl) a Magyarország - Wales Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2019. június 11-én. A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

604,5 forintot kereshetne másodpercenként Gareth Bale Kínában

Mesés fizetéssel mehetne a kínai bajnokság 5. helyezettjéhez a Real Madriddal 13 serleget nyert walesi támadójátékos.

Gareth Bale-t, a Real Madrid walesi válogatott labdarúgóját egymillió fontos (365 millió forintos) heti fizetéssel csábítja Kínába az élvonalbeli bajnokságban legutóbb ötödik Jiangsu Suning.

Nemzetközi sajtóhírek szerint a nankingi klub hároméves szerződést írna alá a 30 éves szélsővel, akinek 2022 június végéig érvényes megállapodása van a spanyol együttessel.

Az egymilliós fontos heti fizetés kiemelkedőnek számít a sportágban, ezzel Bale 2-2,5-szer keresne többet, mint a legjobb béreket kínáló Premier League-sztárklubok kulcsemberei. Brit sajtóhírek szerint Bale a spanyol fővárosban is extra pénzt, heti 600 ezer fontot kapott, ami igencsak megnehezíti klubváltását.

Márpedig Bale távozása napirenden van a Real Madridból, amely 2013-ban az akkor világrekordot jelentő 85 millió fontért szerezte meg a Tottenham Hotspurtől. A kínai lehetőség mellett Bale után érdeklődik Angliából volt londoni együttese, valamint a Manchester United, illetve Németországból a Bayern München.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×