eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Paul Pogba, a Manchester United (j) és Sergio Busquets, az FC Barcelona játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a manchesteri Old Trafford stadionban 2019. április 10-én.
Nyitókép: MTI/AP/Dave Thompson

Beindul a nagy dominó a focipiacon

Mindössze két hete maradt a Real Madridnak arra, hogy leigazolja Paul Pogbát.

Legalábbis így számol a Marca, amely nyilván abból jutott ere a következtetésre, hogy augusztus 8-án bezár az angol piac, utána pedig, amikor már nem tud helyette játékost venni, nem fogja eladni a Manchester United. A spanyolok szerint Zinédine Zidane továbbra is a hozzá hasonlóan világbajnok franciát szeretné leginkább megszerezni még a nyáron.

A Tottenham 90 millió eurót, klubcsúcsot jelentő összeget is hajlandó lenne adni Paulo Dybaláért. Az összeg nagysága azt sejteti, hogy a Spurs hajlandó eladni Christian Eriksent Madridba, vagy a Realnak, vagy az Atléticónak. Dybaláért egyébként a Manchester United és a PSG is tett lépéseket.

Daniele De Rossi, az AS Romából elengedett világbajnok megérkezett Buenos Airesbe, hogy átessen az orvosi vizsgálaton a Boca Juniorsnál. Az argentin klub nagyon szeretné leigazolni, különösen annak sportigazgatója, az egykori római klubtárs, Nicolas Burdisso.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×