eur:
379.06
usd:
348.61
bux:
0
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
A ferencvárosi Abraham Frimpong (b) és a székesfehérvári Marko Scepovic a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében játszott MOL Vidi FC - Ferencvárosi TC visszavágó mérkőzésen a székesfehérvári MOL Aréna Sóstó stadionban 2019. április 3-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Hosszabb kényszerpihenőre számíthat a Vidi-csatár

Hosszabb kényszerpihenő vár Marko Scepovicra, a MOL Vidi FC labdarúgójára, akinek több helyen eltört az arccsontja a Ferencváros elleni, szerdai Magyar Kupa-mérkőzésen.

Kovács Tibor, a fehérváriak csapatorvosa a klub honlapjának elmondta: Scepovicnak közvetlenül az eset után és később sem voltak komolyabb tünetei, az esti CT-vizsgálat során azonban több törést is diagnosztizáltak.

"Járomív-törés, valamint többszörös felső állkapocscsont-törés és alsó állkapocscsont-törés. Ennek megfelelően külsérelmi nyomai is vannak az ellene elkövetett szabálytalanságnak, mint például vérömleny és duzzadás" - mondta az orvos. Hozzátette: a játékosra további vizsgálatok várnak, amelyeket egy specialista végez el.

"Az sincs kizárva, hogy a napokban meg kell operálni. Jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy ebben a szezonban már nem fog tudni pályára lépni csatárunk" - közölte Kovács Tibor.

A találkozó 7. percében Dibusz Dénes a tizenhatoson kívül a levegőben ütközött a labdát elfejelő Scepoviccsal, a megmozdulásért a fővárosiak kapusát kiállították. A hazai támadó a történtek után még 21 percet a pályán töltött, majd lecserélték. A Vidi az MK-negyeddöntő hazai visszavágóján 2-0-ra legyőzte a Ferencvárost, így kettős győzelemmel jutott az elődöntőbe, ahol majd a Debrecennel találkozik.

Címlapról ajánljuk

Nem kell nyelvtudás, diploma vagy jogosítvány – megkönnyítik a németországi munkavállalást

A német kormány a bevándorlási szabályok szakaszos módosításával próbál megoldást találni a rendkívüli munkaerőhiányra. A Migrációkutató Intézet junior kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy az EU-tagállamok között nagy a verseny a harmadik országból érkező képzett munkavállalókért, a németek pedig jelentős kedvezményekkel akarnak kitűnni a többiek közül.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
Kiszáradt az ingatlanpiac, de vannak még oázisok

Kiszáradt az ingatlanpiac, de vannak még oázisok

Abban bízunk, hogy a nehezén talán már túl vagyunk, de azért még nem engedhetjük el a gazdaság és a hazai ingatlanpiac válságos, recessziós állapotáról szóló jelzőket. Az optimistábbak már 2024 második felében a kilábalást látják, de jelenleg továbbra is igaz, hogy limitált a befektetési tranzakciót, az üresedési ráta emelkedik, és olyan „villámcsapásokra” is gyorsan kell reagálnunk az irodapiacon, mint a mesterséges intelligencia hozta esetleges munkaerő-leépítés egyes szektorokban. Egy év telt el és rengeteg piaci mozgás indult el azóta, hogy Mazsaroff Kata visszatért a Colliers Magyarországhoz, mint a cég első magyar és első női vezetője. Mindenről is kérdeztük, ami most az iroda-, vagy a munkaerőpiacon fejtörést okozhat egy vezetőnek, egy tanácsadónak, egy ingatlanfejlesztőnek vagy akármelyik sokat látott ingatlanpiaci szakértőnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×