eur:
379.08
usd:
348.55
bux:
0
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
A kiállított ferencvárosi Dibusz Dénes elhagyja a pályát a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében játszott MOL Vidi FC - Ferencvárosi TC visszavágó mérkőzésen a székesfehérvári MOL Aréna Sóstó stadionban 2019. április 3-án.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Három helyen tört el a Vidi-csatár arca

Súlyos sérülést szenvedett Marko Scepovic, a Mol Vidi FC szerb támadója a Ferencváros ellen 2-0-ra megnyert Magyar Kupa-negyeddöntőn.

A Vidi-FTC visszavágó 7. percében kiállították Dibusz Dénest, mert a Fradi kapusa a gólhelyzetben kilépő Marko Scepovicot arcon fejelte. A csatár egy indítással lépett ki, a felpattanó labdát a kapus elől Scepovic elfejelte, így Dibusz arcon fejelte ellenfelét. Hiába nem volt szándékos a szabálytalanság, Kassai Viktor azonnal piros lapot mutatott fel.

Scepovic még a pályán maradt, de húsz perccel később inkább lecserélte őt Marko Nikolic. A Nemzeti Sport értesülései szerint nem hiába: három helyen eltört a futballista arccsontja. Alighanem műtétre is szükség lehet a Vidi alapemberénél.

Címlapról ajánljuk

Nem kell nyelvtudás, diploma vagy jogosítvány – megkönnyítik a németországi munkavállalást

A német kormány a bevándorlási szabályok szakaszos módosításával próbál megoldást találni a rendkívüli munkaerőhiányra. A Migrációkutató Intézet junior kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy az EU-tagállamok között nagy a verseny a harmadik országból érkező képzett munkavállalókért, a németek pedig jelentős kedvezményekkel akarnak kitűnni a többiek közül.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
Kiszáradt az ingatlanpiac, de vannak még oázisok

Kiszáradt az ingatlanpiac, de vannak még oázisok

Abban bízunk, hogy a nehezén talán már túl vagyunk, de azért még nem engedhetjük el a gazdaság és a hazai ingatlanpiac válságos, recessziós állapotáról szóló jelzőket. Az optimistábbak már 2024 második felében a kilábalást látják, de jelenleg továbbra is igaz, hogy limitált a befektetési tranzakciót, az üresedési ráta emelkedik, és olyan „villámcsapásokra” is gyorsan kell reagálnunk az irodapiacon, mint a mesterséges intelligencia hozta esetleges munkaerő-leépítés egyes szektorokban. Egy év telt el és rengeteg piaci mozgás indult el azóta, hogy Mazsaroff Kata visszatért a Colliers Magyarországhoz, mint a cég első magyar és első női vezetője. Mindenről is kérdeztük, ami most az iroda-, vagy a munkaerőpiacon fejtörést okozhat egy vezetőnek, egy tanácsadónak, egy ingatlanfejlesztőnek vagy akármelyik sokat látott ingatlanpiaci szakértőnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×